Furcsa baleset történt csütörtökön a Pest vármegyei Ráckevén. Az önkormányzati tűzoltóság arról kapott bejelentést, hogy a feje tetejére borult egy autó a tavasz utcában, de amire kiértek, már csak hűlt helyüket találták az utasoknak. Mint később kiderült, egy eszméletlen társukat is magukkal vitték a felelőtlen emberek a történtek után. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Riasztás Ráckevén

Az Önkormányzati Tűzoltóság Ráckeve számolt be arról, hogy július 6-án 05:19-kor riasztást kaptak, miszerint a ráckevei Tavasz utcában segítséget kérnek műszaki mentésben. A bejelentés szerint egy személyautó felborult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Magukkal vitték eszméletlen társukat

Mint kiderült, négyen utaztak benne az autóban, de a történtek után amilyen gyorsan tudtak, távoztak a helyszínről. A helyszínről származó információk szerint egy eszméletlen társukat is magukkal vitték.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Elzárta az utat a gépkocsi

A bejelentő még annyit elmondott, hogy a felborult autó a Tavasz utcában elzárta az utat, nem volt könnyű kikerülni. A ráckevei tűzoltók biztosították a helyszínt és gondoskodtak a műszaki mentésről. A kocsi utasairól egyelőre nem érkeztek friss hírek.

Szalagkorlátnak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt egy személyautó a 8-as főút Budapest felé vezető oldalán, Csór közelében. A jármű, amelyben ketten utaztak, teljes terjedelmében égett a leállósávban. A két ember idejében ki tudott szállni.

Visszahűtötték a felforrósodott elemeket

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat, majd visszahűtötték a gépkocsi felforrósodott elemeit. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás miatt alakult ki komoly torlódás. A jármű a felismerhetetlenségig kiégett, sokan találgatták, hogy milyen típusú autó veszett oda a lángokban. Valószínűleg egy BMW volt az áldozat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook/Önkormányzati Tűzoltóság Ráckeve