Több tucat embert kihallgatott a rendőrség az rejtélyes körülmények közt eltűnt maglódi vállalkozó környezetéből. Köztük volt a férfi volt élettársa is, akinek az elsők között kellett vallomást tennie.

A luxuskocsik szerelésével és átépítésével foglalkozó, ötven- éves férfinek május 10-én veszett nyoma a kutyájával, és immár 39 napja nem ad életjelet magáról. A Hummerjével indult útnak, amit egy rejtélyes idegen másnap visszaparkolt a férfi, Gyula udvarába, a vizsla pedig napokkal később, Szlovákiában kóborolva került elő – írja a Bors.

Borzasztó lelkiállapotban vagyok, egyik pillanatról a másikra elfog a fulladásszerű sírás – mondja a Borsnak megtörten Pintér Ildikó, aki a végsőkig bízik abban, hogy a testvére élve előkerül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A nő már a nyomravezetői díj felajánlásán is elgondolkodott, de a hatóságok szerint nincs rá szükség, ezt ők is megtehetik, ha érdemesnek gondolják.

A rendőrök minden követ megmozgatnak az ügy mihamarabbi megoldása érdekében. Miután a vizslát megtalálták Szlovákiában, speciális keresőkutyákkal mentek a helyszínre, de a vállalkozó maglódi otthonát és a kocsiját is teljesen átkutatták. Az utóbbiból több mint nyolcvan mintát rögzítettek a helyszínelők.

Rengeteg embert kihallgattak, köztük a testvérem volt élettársát is, akivel másfél éve szakítottak, de a kapcsolatuk utána is baráti maradt. Az egyik üzlettársa még a hazugságvizsgálatot is bevállalta, bármit megtenne, hogy kiderüljön az igazság. Ő az utolsók között beszélt vele telefonon az eltűnése napján. Természetesen mindenben igazat mondott, támogatja a nyomozók munkáját – magyarázza a lapnak az aggódó testvér.

Pintér Gyula hozzátartozói már mindent megpróbáltak – ahogy korábban az eltűnt villanyszerelők családjai is –, még egy látóhoz is segítségért fordultak.

Kiemelt kép: illusztráció