Egy ismeretlen férfi a motorjával nekihajtott egy parkolóban álló autónak, ütni-rúgni kezdte, majd amikor előkerült az Audi A4-es tulajdonosa, a nőt is megfenyegette. Ezután a férfi elszaladt, egy helyi megpróbálta elkapni.

Akciójelenet Telkiben

Szokatlan akcióra ébredtek pénteken a Telkiben élők. Egy piros kabátos férfi rohant a főutcán, egy balesetet okozó, majd onnét gyalog elmenekülő motoros férfi után szaladt, kezében a telefonnal, közben a rendőrséggel beszélt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Őrült motoros

Percekkel korábban a Telki Kovászdában vásárolt reggelit a Telkiben élő fiatal hölgy, szabályosan megállt a közeli parkolóban az Audi A4-esével. Nem is gondolta, hogy amíg péksüteményt vesz egy őrült motoros nekihajt az álló autójának.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rátámadt az Audira

Az egyik utcából hirtelen feltűnt egy robogós férfi. A motoros egyenesen a parkolóban álló Audi hátuljának hajtott. Az ütközés egy puffanásnak hallatszott, a motor eldőlt, a férfi leugrott a járgányról, majd ütni-rúgni kezdte az Audi hátsó részét.

Ledöbbent a látványtól

Az őrjöngő motoros kirúgta az Audi hátsó lámpáit, behorpasztotta a karosszériát. Közben a fiatal hölgy kilépett a pékségből és ledöbbent a látványtól. Felháborodottan kérdezte a férfit, hogy mit csinál?

Szétrúgta az Audi lámpáit a motoros férfi

BudapestKörnyéke.hu olvasói fotó – Köszönjük, hogy a nekünk küldött képekkel segítitek mások hiteles tájékoztatását!

Veréssel fenyegette a nőt

A motoros férfi válasz helyett megfenyegette a nőt, elindult felé, majdnem megverte, de végül úgy döntött inkább kereket old. Otthagyott mindent és futni kezdett.

Agresszív motoros

Ekkor érkezett meg egy piros dzsekis, sportruhás helyi férfi elektromos rollerrel, aki látta mi történik, gyorsan a nő segítségére sietett és az agresszív motoros után futott, hogy elkapja.

Hívták a rendőrséget

Ekkor már egyre többen gyűltek össze a Pátyi Kovászda előtt, mindenki döbbenten állt az események láttán. Sokan a szerencsétlenül járt hölgynek próbáltak segíteni, közben a rendőrséget is hívták.

Drogos vagy ittas

A támadó után rohanó piros kabátos férfi közben a falu főutcáján futott a támadó után, ő is tárcsázta a rendőrséget. A támadó vélhetően drogos vagy ittas volt, mert nem tudott egyenesen szaladni, mégis jól bírta a tempót.

Fegyver is lehet nála

A rendőrség közben azt javasolta az üldözőnek, hogy ne menjen az ismeretlen után, mert a férfi kiszámíthatatlan, nem tudni, hogyan reagál, ha elfogják, akár valamilyen fegyver is lehet nála.

Elmenekült a támadó

A rendőrség kiérkezésekor a támadó elmenekült, a motorját a helyszínen hagyta, vélhetően az alvázszám alapján könnyen a nyomára bukkannak majd az egyenruhások. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BudapestKörnyéke.hu olvasói fotó – Köszönjük, hogy a nekünk küldött képekkel segítitek mások hiteles tájékoztatását!