Elképesztő bűnügyben emelt vádat az Érdi Járási Ügyészség. Börtönbe küldenék azt a három török férfit, aki az Érden élő honfitársukat elrabolta.

A szakítással kezdődött minden

A baj azután kezdődött, hogy az érdi asszony szakított a török barátjával, és feleségül ment annak honfitársához. Csakhogy nagyon melléfogott vele, mert az újdonsült férj nem nézte jó szemmel, hogy a felesége az exe cégénél dolgozott tovább. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megkeresték a féltékeny férjet

Emiatt gyakran veszekedtek, a nő pedig addig panaszkodott a volt barátjának, míg az december 17-én a fiával és egy szintén török bűntársával álarcot húzott a fejére, és megkereste a féltékeny férjet az otthonában – írta a Pest Vármegyei Főügyészség.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Pisztolyt nyomtak a szájába, majd megalázták

A vádirat szerint a három támadó pisztolyt nyomott a férj szájába, paprikaspayt fújt az arcába. De ez sem volt nekik elég: levetkőztették, női ruhát adtak rá, majd a kutya helyére ültették.

Mindenét elvették

Miután elvették szerencsétlen férfi pénzét, telefonját, óráját, nyakláncát is, Budapestre indultak vele, ahol egy kamion várta, hogy elszállítsa őt Törökországba.

Szerencséje volt

Szerencsére a férj útközben észrevett egy rendőrautót, kiugrott a kocsiból, odaszaladt és segítséget kért.

Húsz évet is kaphatnak

Az Érdi Járási Ügyészség az ügyben fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése és csoportosan elkövetett kifosztás miatt emelt vádat. Ha bebizonyosodik a három török bűnössége, akár 20 év börtönbüntetést is kaphatnak.

Hat éve tűnt el

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy hat éve tűnt el egy akkor 15 éves magyar lány a vajdasági Zentán. Vitéz Barbara állítólag két fiúval bátorságpróbaként a Tisza híd szervízjáratán próbált meg átkelni a folyó felett. Társai szerint a lány megcsúszott és beleesett a folyóba. Az alig 2 fokos vízben nem lehetett esélye a menekülésre.

Nem került elő a holtteste

A szerb rendőrség és önkéntesek is keresték, de a holtteste soha nem került elő. Bár már 21 éves lenne, Barbara a mai napig szerepel az Interpol eltűnt gyerekeket kereső nemzetközi listáján. Családja nem tudja elfogadni, hogy meghalt, szerintük elrabolták, törölték az emlékeit, megfélemlítik, ezért nem keresi velük a kapcsolatot. 

Belebetegedett lánya eltűnésébe

„Az idegeim tönkrementek, legyengültem, egy kisebb betegség is majdnem elvitt. Aztán rájöttem, élnem kell, hisz Barbara is él, nem halhatott meg. Nem hiszem el azoknak a fiúknak a meséjét, akik állítólag látták Barbarát a Tiszába zuhanni és eltűnni” – mondta Vitéz Endre a Blikknek.

Sántít a történet

„Ismerem a folyót, Zentán születtem, 4 éves koromban már úsztam a Tiszában, Barbarának is remek volt a vízbiztonsága. Úgy gondolom, mivel nem úszott partra és a drága kis testét sem dobta fel sehol sem a folyó, sántít a történet. A lányom rejtélyének megoldását nem itt kell keresni” – tette hozzá. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció