Tragédia történt Nagydoboson, ahol egy helyi nő egyetlen késszúrással megölte párját. A szomszédok nem értik, mi történt, az áldozat családja összeomlott.

Megölte élettársát

Egy 30 éves asszony vasárnap este Nagydoboson, vita közben brutálisan megkéselte párját, J. Miklóst. A szúrás után a mentősök csak a halál beálltát tudták már megállapítani. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki jelezte az esetet a rendőrségen, de sokak szerint maga az asszony értesíthette tette után a zsarukat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férfi azonnal meghalt

A nő nem is menekült, a háznál várta meg a rendőröket, akik B. Adélt még a helyszínen elfogták: „Január 21-én este otthonukban családi veszekedés során mellkason szúrta élettársát és ennek következtében a férfi helyszínen életét vesztette – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

El sem tudják képzelni, mi történhetett

A helyiek úgy tudják, hogy az asszony egyetlen késszúrással végzett Miklóssal. „Azt hallottuk, hogy Adél egyenesen szíven szúrta Mikit. Nem tudjuk, mi történhetett, de egyetlen szúrással leterítette Miklóst. Pedig nem kisdarab férfi, mellette Adél egy igencsak aprócska, vékonyka nő” – mondta egy helyi lakos.

Nagy szerelemnek tűnt

„Csak látásból ismertük őket, de kívülről úgy tűnt, jól megvannak, Miki még a karjára is feltetováltatta a nevét. Nem értem, még az is lehet, hogy szörnyű baleset történt. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy az a nő ilyet tegyen” – mondta a falubeli.

A férfi családja összeomlott

A helyiek szerint a férfi családja még mindig nem tudja felfogni, hogy Miklós meghalt, ott zokogtak a háznál. Szörnyű volt látni a gyászolókat.  Az ismerősök azt kívánják, az asszony bűnhődjön meg.

Börtönhalált kíván a család

„Nem Mikinek, hanem neki kéne most ott feküdnie. Nem tudom szebben mondani: remélem, a börtönben éri még a halál is, olyan sokáig bent marad”. B. Adélt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. 

Holttestet találtak

Egy női holttestet találtak a rendőrök a hétvégén az egyik nyíregyházi lakásban. Az áldozat akkor már napok óta halott volt, életét párja oltotta ki. A pár 6 gyermeket nevelt, a férfi pedig több napra magára hagyta a gyerekeket a nő holttestével, a kicsik úgy jártak haza az iskolából, hogy a meggyilkolt nő az egyik szobában feküdt.

Több napig holtan feküdt

Helyszíni információink szerint, a nőt valamikor csütörtök-péntek környékén bántalmazhatta a férfi a saját lakásukban, majd távozott az ingatlanból. a lakásban a nővel hat gyermek maradt. Állítólag próbálták felkelteni a nőt, mivel a gyerekek úgy tudták, hogy alszik.

A kislány hívta a rendőrséget

A rendőrséget végül az egyik gyermek, egy nyolcéves kislány értesítette arról, hogy nem tudják felébreszteni a nevelőanyjukat. Hatalmas trauma érte őket, most a vérszerinti anyjukhoz kerültek vissza, aki a feltételezett elkövető lánya.

Őrizetbe vették

A férfi a lánya házába menekült, itt fogták el őt a rendőrök. Halált okozó testi sértésért vették őrizetbe, vélhetően hétfő le is tartóztatják. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció