Lecsaptak a budapesti rendőrök egy fóti dílerre és két vásárlójára, akik közül az egyik a zoknijában akarta elrejteni a kábítószert a zsaruk elől. A fóti drogdíler lakásán rengeteg anyag került elő, de a rendőrök találtak ott engedély nélkül tartott lőszereket is.

Elfogták

Drogdílert és két vásárlóját fogta el a rendőrség, akik az akciójuk során  marihuánát, kokaint és speedet is lefoglaltak a tettesektől. A milliós drogfogást március 26-án, 20 óra 30 perc körül hajtották végre Dunakeszin, amikor ellenőriztek egy autót és annak sofőrjét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dunakeszin fogták el a dílert

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Fűvel bukott le

A rendőrök a jármű átvizsgálásakor hamar megtalálták a marihuánát, amelyet lefoglaltak, az autó vezetőjét pedig elfogták. Ezután következett a házkutatás, ahol még több drogot találtak a nyomozók.

Megtalálták a füvet

Fotó: Police.hu

Közel fél kiló

Az elfogást követően a nyomozók kutatást tartottak a 35 éves férfi fóti házában, ahol előkerült mintegy fél kilónyi kábítószer és 25 engedély nélkül tartott éleslőszer. A rendőrök a tiltott szerek kiporciózásához használt eszközöket és a lőszereket is lefoglalták.

Zokniba rejtette

A feltételezett díler két vásárlóját is megtalálták a rendőrök, akik közül az egyik férfi a kabátjába, a másik pedig a zoknijába rejtette a kábítószert. A három férfitól lefoglalt drogok közt volt marihuána, kokain és speed is, melyeknek a feketepiaci értéke mintegy hárommillió forint.

Kokain is volt a férfiaknál

Fotó: Police.hu

Birtoklás és kereskedés

A fogyasztók, F. József és K. Gábor kábítószer birtoklása miatt felelhet a rendőrségen, míg A. Dániel kábítószer-kereskedelem és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták az elkövetőket, majd a 35 éves A. Dánielt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság március 29-én elrendelt. A két fogyasztó szabadlábon védekezik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mutatjuk a rendőrségi akciót

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból