Nem egyszerű a közlekedés az autópályák Budapest környéki szakaszain. Hármas baleset van Vecsésnél, az M3-as irányába, de óriási a dugó az M1-esen is. Ott rendőrök irányítják a forgalmat.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Egy teherautó, egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze az M0-s autóút 37-es kilométerszelvényénél, Vecsésnél, az M3-as autópálya felé vezető oldalon hétfő délelőtt.

A sérült járművek mellett a leálló sávon halad a forgalom, a kialakult torlódás meghaladta a 3 km-t. A menetidő-veszteség legalább 35-40 perc. Az ellenkező oldalon,  M1-es autópálya felé, az M51-es csomópontja környékén araszol a kocsisor, ott 15-20 perccel hosszabb a menetidő.

A Google Maps szerint komoly dugó alakult ki a környéken, érdemes elkerülni az M0 érintett szakaszát.

Budapest felé pedig a 12-es km-nél, az M7-es becsatlakozásánál felborult egy autó. Sávlezárás okozza a torlódást, csak egy sáv használható.
A pálya melletti 1-es főút forgalma is nagyon lassú Biatorbágy térségében.

Az M1-es autópályán, a 19-es km-nél a terelésben egy műszaki hibás busz akadályozza a közlekedést. Rendőrök irányítják a forgalmat, mindkét irányba torlódásra számítsanak. Aki Hegyeshalom felé halad, számítson rá, hogy a sor vége az M0-s autóútra torlódik vissza és több mint 1 órás araszolásra készüljön, Budapest felé 20-25 perccel több a menetidő.

Kiemelt kép: Facebook/Balesetinfo