A felismerhetetlenségig összetörtek az autók, a vétkes sofőr olyan bátor volt, hogy elmenekült a helyszínről. A rendőrség ezután hajtóvadászatot indított a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton éjszaka történt halálos közlekedési baleset okozója után. 

Hátmas ütközés

Három autó ütközött Budapest 18. kerületében, 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utca magasságában tegnap este tízkor. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Alig maradt valami az autóból

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A város irányába ment

A rendelkezésre álló adatok szerint egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak – írják a rendőrség oldalán.

Meghalt két ember

A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek, a mögöttük érkező autóban ketten ¬– az elsődleges adatok szerint könnyebben – sérültek meg. 

Hajtóvadászat

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja, az okozó és utasai után hajtóvadászatot indítottak. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Halálút

A Ferihegyi repülőtérre vezető út Budapest egyik legveszélyesbb útszakasza. A szűk úttest mellett sok kilométeren keresztül korlát van, így egy őrülten közlekedőket lehetetlen kikerülni. Ha a most történt tragédia áldozatai látták is a velük szembe óriási sebességgel száguldó autót, nem tehettek semmit, mert egyszerűen nem tudták elkerülni az ütközést, ezen az úton nincs hova elhúzni a kormányt. A halálúton ilyenkor az autósok sorsa megpecsételődik, sajnos ebben az esetben is ez történt.

Fotók: Helyszíni felvételek – Forrás. MTI/Mihádák Zoltán