A rendőrség és a BKK együttműködésének keretében a 4-es, 6-os villamosvonalat ellenőrizték az egyenruhások. Nem unatkoztak a villamoson a rendőrök, az akcióról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Ellenőrzés a villamoson

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal október 20-án ellenőrizték a 4-es, 6-os villamost, a megállóhelyeket és azok környékét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogtak egy férfit

Az akció során a villamosmegállók közelében egy körözött személyt elfogtak, míg egy embert garázdaság szabálysértés és igazolás megtagadása miatt előállítottak.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni bírság

Közterületi alkoholfogyasztás miatt egy, míg köztisztasági szabálysértés miatt két emberrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot.

Szabálysértés

A rendőrök összesen 18 emberrel szemben szabálysértési feljelentést tettek garázdaság, köztisztasági szabálysértés és közterületi alkoholfogyasztás miatt.

Biztonságos közlekedés

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát – írják a rendőrség közleményében.

Lesz még ilyen akció

A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az ellenőrzésről készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból