Frontálisan ütközött egy férfi a szembeérkező autóval, az ütközés akkora erejű volt, hogy az egyik autó a 3-as villamos vonalára sodródott.

Nagy volt a koccanás

Szombat délután egy Renault Clio haladt a 10. kerületi Bihari utcán a Ceglédi út felől a Balkán utca irányába. Az egyenes szakaszon hirtelen áttért a szembejövő oldalra és az éppen odaérkező Toyota Avensis kombival félig frontálisan ütközött, majd visszacsapódott a panelház előtti füves területre, a Toyota pedig a 3-as villamos sínjére sodródott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszorult a roncsba

Információink szerint a Cliot vezető középkorú férfi ugyan használta a biztonsági övét, de beszorult a roncsba, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd a Doktorszolgálat kezdte meg az ellátását, végül átadták a kiérkező mentőszolgálat munkatársainak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Több métert sodródott a Renault

Fotó: G.K.

Könnyebben sérült az utas

A Toyota férfi sofőrje és idősebb hölgy utasa szintén be voltak kötve, a férfi saját erejéből ki is tudott szállni a roncsból, nem sérült meg, anyósát viszont a mentők kísérték a mentőautóhoz, majd további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Az utat lezárták

Fotó: G. K.

Alkoholt ivott vezetés előtt

A karambolt okozó sofőr bár súlyosan sérült, valamilyen szinten tudott kommunikálni. Elmondta, hogy a baleset körülményeiről semmiféle emléke nincsen, azt viszont biztosra állította, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, amely tényt a helyszínen elvégzett légalkoholos teszt is megerősítette, így tőle a kórházban vért is vettek.

A Renault eleje súlyosan sérült

Fotó: G.K.

Daruval emelték le az autót

A fővárosi tűzoltók a súlyosan sérült férfi kiszabadításán túl áramtalanították is a járműveket, a helyszínelés végeztével pedig darus autómentővel emelték le az Avensist a sínről.

Elszállították az autókat

Fotó: G.K.

Nem járt a villamos

A baleset következtében a Bihari utcát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a lakótelepre terelték, a 3-as villamos helyett pedig Kőbánya alsó vasútállomás és az Ecseri út között pótlóbusz közlekedett. Az útzár miatt a pótlóbusz is módosított útvonalon járt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.