Villanyoszlopnak csapódott egy autós Budakeszin június 4-én, az esti órákban. A sofőr az ittassága miatt hajtott neki a villanyoszlopnak, amelyet ki is döntött.

Oszlopnak ütközött

Egy részeg férfi az autójával közlekedett június 4-én, este Budakeszin, a Domb utcában, amikor a járművével nagy sebességgel egy villanyoszlopnak ütközött, amit ki is döntött – írja a Baleset-info.

Tűzoltók érkeztek

A budakeszi baleset helyszínére a fővárosi hivatásos és a budakeszi önkéntes tűzoltók vonultak ki műszaki mentés céljából. A balesethez az áramszolgáltató szakembereit is riasztották. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Teljesen összetört a férfi autója

Budakeszi baleset – Forrás: Facebook/Autómentő 0-24

Az autóban utazott a sofőr kutyája is

Az ittas sofőr felelőtlenségén túl az a legtragikusabb a balesetben, hogy a járműben ott volt a vezető kutyája is. A szerencsétlen állat a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy el kellett altatni. A férfi sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Elszállíttatták a széttört járművet

Budakeszi baleset – Forrás: Facebook/Autómentő 0-24

Tegnap egy Range Rover ütközött a fogaskerekűvel

Mint megírtuk, a tegnapi napon egy Range Rover terepjáró eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött a menetrend szerint közlekedő fogaskerekűnek a Mátyás király útnál. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

Lezúzott egy lámpát

A Mátyás király úti átjárónál történt balesetben a fekete színű Range Rover egy jelzőlámpát is kidöntött a helyéről. A becsapódástól a kocsi hátulja be is horpadt.

Ütközött a fogassal

Baleset a Mátyás király útnál – Forrás: Facebook/Svábhegy és környéke

Nem sérült meg

A Range Rover sofőrje a balesetben szerencsére nem sérült meg, és a fogasban sem okozott nagy károkat, ellenben a terepjárót ki kell majd pofozni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Budakeszi baleset – Forrás: Facebook/Autómentő 0-24