A piás sofőr először egy Hondával, utána pedig egy Forddal ütközött. A vétkes sofőrnek eltörött a lába.

Lassítás nélkül ment át a kereszteződésen

Egy Hyundai Coupé közlekedett szombat este Gyömrő belterületén, a Tompa utcán. A Szent István úti kereszteződéshez érve egyáltalán nem lassított, ezért először az ezüst színű Honda Civic gépkocsival koccant, amely a körforgalom irányából jött a Szent István úton és jobbra, a Tompa utcába akart kanyarodni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kidőlt a tábla is

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A stop-tábla sem érdekelte

Természetesen ezután figyelmen kívül hagyta a stop-táblát is, nagy sebességgel tovább haladt a kereszteződésbe, ahol telibe találta a másik irányból, a vasúti átjáró érkező Ford S-Maxot is.

Nagy volt a rombolás a sarkon

Kidöntötte a kerítést

A nagy erejű ütközés hatására a Ford megpördült, kidöntött a szemközti stop-táblát, majd a Szent István út 66. számú ház kerítését kidöntve az épület udvarába csapódva állt meg.

Ezzel sokáig nem fog száguldozni a sofőr

Súlyos sérülés

Szerencsére egyik sofőr sem szorult be, de a Ford hölgy és a Hyundai férfi sofőrje is súlyos sérülést szenvedett. Információink szerint a Hyundai vezetője a lábát törte, mindkettőjüket kórházba szállították. Az okozó sofőr alkoholtesztje pozitív lett, tőle ezért vért is vettek a kórházban.

Csúnyán összetört a szabályosan közlekedő autó

Áramtalanítás

A Honda vezetője és utasa nem sérült meg a koccanásban. A helyszínre a monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltókat riasztották, az egységek áramtalanították a járműveket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem sok maradt a Hyundai elejéből

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK