Istenes Bence végre egy pozitív hírrel érkezett Instagramon, Rácz Jenővel a botrányos vasárnapi Sztárbox-mérkőzés után kibékültek.

Botrányos mérkőzés

Istenes Bence megosztott olyan rasszista kommenteket is a közösségi oldalán, amiket a rajongói Jenőről írtak. Később a műsorvezető elnézést kért a hibájáért a nyilvánosság előtt, valamint Jenőnek is üzent, ám az nem válaszolt neki. Bence azt állította, nem olvasta el figyelmesen a kommenteket, és vállalta a felelősséget a hibájáért. Az egykor jó kapcsolatot ápoló barátok között kitört a háború mind a ringben, mind az interneten és egymást követték a sárdobálások. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiakadtak a feleségek

Ahogy írtunk róla, Csobot Adél a párja vesztes futama után úgy érezte, nincs igazság, és nem így kellett volna történnie a dolgoknak. Rácz Jenő felesége is megszólalt, aki elmondta, nagyon rosszul érinti az, ha bántja valaki a szerelmét és megvadult oroszlánként intézne el mindenkit, aki a szájára veszi a séf nevét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Újra találkoztak

Most azonban minden eddig történt csata és balhé után a két tévés újra találkozott, és nagyon úgy néz ki, hogy rendezni is tudták a viszonyukat. Istenes Bence a legfrissebb Instagram-posztjában írta le, hogyan zajlott a békülésük.

Elnézést kért

„Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a boksz és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket.”

Felelősség

„Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom” – kezdte a műsorvezető.

Visszavágó most is szóbakerült

„Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a bokszhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a bokszról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!”

Szívére hallgatott

Jenő egy hasonlóan kedves poszttal jelentkezett, melyen éppen kezet fognak Bencével: „Sokan nem tudjátok, de 3 nappal a meccsünk után meghoztam egy döntést… Volt bennem egy belső hang és a szívemre hallgattam! Írtam a Bencének egy sms-t, hogy tudom, hogy kemény időszakon vagyunk túl, viszont emberek vagyunk és ha tudunk egymásnak tiszteletet megadva beszélni, akkor szívesen felhívom!” – írja a Blikk.

Ellenségből ellenfelek

„Szerencsére ez a belső hang a Bencében is megszólalt, és ahogy láthatjátok a képen, összehoztunk egy személyes találkozót, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket és a vitákat! Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve, nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk!” – olvasható a bejegyzésben.

Szeretni kell

„Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad… Kérjük a mélyen tisztelt sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben, hogy a továbbiakban nem kívánunk a nyilatkozni a témában. Közeledik a szeretet ünnepe, szeressétek egymást!” – fűzte hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Istenes Bence és Rácz Jenő – Forrás: Instagram