A prostivá kényszerített nő annyira félt a stricijétől, hogy még azt is behazudta a kórházban, hogy elesett, azért törött el a keze. Az orvosnak azonban gyanús lett az ügy és szólt a rendőrségnek. Kiderült, a nőt rendszeresen veréssel, fenyegetéssel kényszeríti prostitúcióra a 7. kerületi férfi. Kommandósok meglepetésként érkeztek és kicincálták a szemétláda stricit a lakásból.

Eltört a keze

Gyanús kéztörés keltette fel a budapesti, erzsébetvárosi nyomozók figyelmét; egy fiatal nő november 14-én ment be párja kísértében egy fővárosi kórházba, ahol az ellátó orvosnak azt állította, hogy takarítás közben elesett, és megütötte a karját.

Nyomozást rendeltek el

A vizsgálatok során kiderült, hogy a nőnek eltört a bal kézfeje. A rendőrök az esettel kapcsolatban olyan információhoz jutottak, hogy a nő sérüléseinek valós körülményeit eltitkolhatta az orvos elől, ezért november 18-án nyomozást rendeltek el. 

Foglalkozása: strici

A sérülés körülményeinek tisztázása közben a nyomozók látókörébe került a nő 37 éves élettársa; a gyanú szerint N. Rafael évek óta párja prostitúciós tevékenységéből tartotta fenn magát.

Elvette a pénzt

A 37 éves férfi a kapcsolatuk elején barátnőjét rávette arra, hogy prostituáltként dolgozzon, és az abból kapott pénzt neki adja át.

Szerelemből fenyegetés

A fiatal nő érzelmi kötődése miatt belement, hogy szexuális szolgáltatással eltartsa élettársát, azonban később már nem akarta párja kedvéért áruba bocsátani a testét. Ezt el is mondta neki, a férfi azonban nem hagyta, hogy egyetlen bevételforrása elapadjon, és megfenyegette a nőt. 

Lelki terror

A nyomozás adatai szerint a férfi folyamatos lelki terrorban és megfigyelés alatt tartotta barátnőjét; fenyegetései közt szerepelt, hogy eladja egy másik férfinek, édesanyját bántani fogja, de a nőt azzal is próbálta sarokba szorítani, hogy azt állította, 16 éves húgát fogja felhozni a fővárosba, és prostituáltat csinál belőle.

Naponta többször verte

N. Rafael meghatározta párjának, hogy mennyi pénzt kell keresnie egy nap, és a nőt többször meg is verte, míg november 14-én odáig fajult egy vita, hogy eltörte a kezét. 

Rendőrségi rajtaütés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály egységeivel november 19-én lakásán rajtaütöttek a 37 éves férfin.

Letartóztatták

Az erzsébetvárosi rendőrök N. Rafaelt elfogását követően kapcsolati erőszak bűntett, kitartottság bűntett és prostitúció elősegítése bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók a nőt lakhelyétől távol biztonságba helyezték – írja a Kékvillogo.hu hírportál.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából