Egy 29 éves férfi azonnal életét veszítette a karambolban. A helyszínre a rendőrség mellett a tűzoltók és a mentők is kivonultak.

Itt történt a baleset

Péntek délután negyed négy körül halálos baleset történt a 18. kerületben, a Kassa utca – Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésénél, ahol két autó karambolozott – közölte oldalán a rendőrség. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több szabályszegés miatt következett be az ütközés

A balesetben az egyik autó vezetője, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték. A helyszínre egy mentőautó is érkezett. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a szerencsétlenséget, bár a kerület alpolgármestere szerint több szabályszegés is történt – igaz, bővebbet ő sem tudott mondani.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Térképen a helyszín

Rendőrségi szalag a villanyoszlopon

Életkép a baleset után

Helyszínelők a kereszteződésben

Tragédia Budán

Egy másik halálos baleset is történt pénteken a fővárosban – igaz, az a 2. kerületben, s nem közúton, hanem egy villamospálya felújítása során. Mint elsőként hírt adtunk róla, az áldozat egy munkás volt, aki éppen az egyik felsővezeték-tartó acéloszlopot szerelte.

Végzetes tolatás

Többen dolgoztak a helyszínen, amikor a vágányokon történő közlekedésre átalakított, Terex típusú markolóval tolatást végzett, s vagy nem látta, vagy nem vette észre kollégáját, akit az oszlophoz szorított a többtonnás géppel.

Nem lehetett segíteni rajta

A szerencsétlenül járt férfinek sem volt, azonnal szörnyethalt. A markoló vezetőjét és a többi dolgozót – érthető módon – teljesen lesújtotta a baleset, megrendülten álltak a járdán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Cikkünkben használt képeink Nagy Balázs önkormányzati képviselő Facebook-oldaláról származnak.)