Igazi polgárpukkasztás (vagy több ilyen magyar milliárdos kellene…?), amit Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea művel a nyaralásán. Most éppen egy méregdrága ruhában kapták le a fotósok, amint lelibeg a luxusjachtról.

Egy ország figyeli feszülten őket

Egy egész ország figyeli irigykedve, megdöbbenve, dühtől tajtékzva, vagy éppen büszkén, hogyan nyaral a magyar elit. Igen, Mészáros Lőrincről van szó, akit neveztek már oligarchának, feltört gázszerelőnek, strómannak, és a ritka magyar nagyvállalkozók egyikének egyaránt. A nyaralása a legújabb beszédtéma országszerte. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Luxusjachton pihennek

Hogyne kerültek volna a figyelem középpontjába, amikor megszellőztették a nyaralásukról készült fotókat! A 444.hu tett közzé több képet arról, amint a gázszerelőből lett milliárdos és családja egy 27 milliárd forintba (!) kerülő luxusjachton piheni ki a dolgos hétköznapok fáradalmait.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyaral a család

A szuperjachton bőven van hely az egész családnak, hiszen 63 méter hosszú. A fotókon fel is tűnik több családtag. Mészáros Lőrinc is láthatóan boldog, hiszen az egész családját elviheti egy olyan hajókázásra, ahol a jachtnak csak a tankolása – az adatok szerint – nagyjából 80 millió forintba kerül.

Monte-Carlo, te csodás!

A hajó neve Arany Rózsa (Rose D’Or), és idén nyáron már jártak vele Máltán, Nápolyban, a gyönyörű Amalfi partjainál és Szicílián is. Majd a Monaco területén található Monte-Carlóban kötött ki a Rose d’Or, ahol Kajdi Csaba is meglátogatta Mészárosékat, hogy lekvárt adjon nekik.

Kajdi Csaba videója

Méregdrága hajóhoz méregdrága ruha illik

Most pedig Hadházy Ákos képviselő tett közzé egy posztot, aki egy követője segítségével észrevette, hogy a francia Riviérán Várkonyi Andrea egy méregdrága Dior szettben lépett le a hajóról.

A képviselő posztja

Más ennyiért kocsit vesz

A legfrissebb divat szerinti kollekcióban libegett le a luxusjachtról a feleség, nyilván méregdrága szettről van szó: a divatház felsője 2750 euró, a hozzá illő short még 1650 eurót kóstál. Ez jó magyar forintban kifejezve összesen körülbelül 1,6 millió forint.

Olcsó latte

Ezek után már csak egy kérdésünk maradt: minden pénz az utazásra és az öltözködésre ment el, hogy már egy tisztességes olasz eszpresszóra sem futja? Ugyanis egy magyar gyártó dobozos lattéjával fotóztak le a luxusjachton Várkonyi Andreát. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: szerelemben, luxusban Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea – fotó: illusztráció