Azonnal kivonja a forgalomból az egyik termékét az IKEA. Arra kérik a vásárlókat, hogy ha vettek belőle, vigyék vissza a boltokba!

Termékvisszahívás az IKEÁ-ban

Az IKEA visszahívja a 2040 és 2204 közötti dátumbélyegzővel rendelkező, 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes, főzőlapon használható METALLISK eszpresszó kávéfőzőt, mivel a termék használat közben szétrobbanhat.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szeleppel van gond

A tájékoztatás szerint a kockázat a biztonsági szelep anyag- és konstrukcióváltását követően növekedett meg, ezért csak a rozsdamentes acél biztonsági szeleppel (ezüst/szürke színű) ellátott termékeket érinti a termékvisszahívás, más termékekre nem vonatkozik – írja közleményében az IKEA.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ne használja a terméket

A közleményben az áruház minden vásárlóját arra kéri, hogy aki korábban 2040 és 2204 (2020 40. hete és 2022 4. hete) közötti dátumbélyegzővel 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes főzőlapon használható METALLISK eszpresszó kávéfőzőt vásárolt, függessze fel a termék használatát, és lépjen kapcsolatba az IKEA-val.

Ezt a terméket hívja vissza az IKEA

Forrás: IKEA

Vissza lehet vinni a terméket

A visszahívott terméket a vásárlók bármelyik IKEA áruházba visszavihetik, ahol a termék teljes vételárát visszakapják. A dátumbélyegzőt a vásárlók a termék alján tudják ellenőrizni. A visszahívott termék cikkszáma: 703.602.25. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

Itt tudsz tájékozódni

További részletek elérhetők a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 460 31 60.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szalmonella veszély

Idén áprilisban, az Európai Unió több tagállamában jelentettek szalmonellás megbetegedéseket, amelyekről bebizonyosodott, hogy a belga Arlon üzemben készült, különféle Kinder csokoládétermékekhez köthetők.

Magyarországra is érkezett a termékből

A belga élelmiszerbiztonsági hatóság kivizsgálása alapján Magyarországra is érkeztek szennyezett termékek. A Nébih megkezdte az érintett termékek nyomonkövetési vizsgálatát, a pontos termékadatokról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Visszahívták a termékeket

A Ferrero azonnali hatállyal visszahívta az Arlonban készült Kinder Mini Eggs, Kinder Surprise Maxi 100g, Kinder Schokobons, Kinder Happy Moments, Kinder Mix 198g, Kinder Maxi Mix 133g, Kinder adventi naptár 127g termékek teljes gyártását tételszámtól és lejárati időtől függetlenül.

Kiemelt kép: IKEA áruház – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu