Italozás után teljesen természetesnek gondolta a középkorú férfi, hogy volánhoz ül. Akkora gázt adott, hogy nekikoccant egy autónak. Lelépett volna, de pechjére meglátták és odamentek hozzá segíteni. Ettől annyira bepánikolt, hogy ismét gázt adott és pont azok autóját törte össze, akik segíteni akartak neki, aztán jött a villamos.

Rombolt a sofőr

Ittas sofőr rombolt egy parkolóban Pesterzsébeten hétfő este. Egy középkorú, vidéki úr indult volna Pesterzsébetről, a Török Flóris utcából haza Mercedesével hétfő este. A villamos végállomás melletti parkolóból kicsit nagyobb lendülettel tolatott ki, mint kellett volna, és a mögötte elhelyezkedő Skodának koccant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Odaszaladtak hozzá segíteni

A parkoló végállomás felőli részén álló Nissan Primeraban két fiatal hallotta a csattanást, kiszálltak és odamentek a Mercedeshez, megkérdezni a sofőrt, mi történt.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Bepánikolt a sofőr

A férfi erre valószínűleg pánikba esett és el akart hajtani, nagy gázt adott, de rossz irányba, jobbra indult el, így a már említett, éppen utasok nélkül parkoló Nissan hátuljába rohant.

Beletrafált a Nissanba

Betört a villamos ablaka

Közben letolta az autót füves rézsűn, egészen a végállomásig, ahol a Primera nekicsapódott a villamosmegállót jelző táblának és azt az éppen a Mester utca felé elindult, a tilos jelzésnél várakozó 51-es villamosra döntötte, betörve annak egyik ablakát.

Kidőlt a tábla

Rengeteg alkoholt ivott

Szerencsére a villamoson nem sérült meg senki, mint ahogy a Mercedes vezetője sem. A rendőrök természetesen megmérték a sofőr légalkohol szintjét, nem is kevéssel 1 ezrelék felett volt, ez mindjárt magyarázatot is adott a történtekre.

Összetört a Merci eleje és a Nissan hátulja

Családi problémák

A balesetet okozó férfi együttműködött a hatóságokkal, elismerte a felelősségét, családi problémákra hivatkozott, amiért az alkoholhoz nyúlt. Ezután a beleset után egész biztosan újabb problémái lesznek. Ugorhat a jogsija és több feljelentésel, kártérítéssel kell megbírkóznia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK