Már megint a gyorshajtás okozott balesetet a fővárosban. Az éjszaka egy túl gyorsan hajtó Audis megcsúszott a Haller utcában és nekicsapódott a környékén parkoló autóknak. A sofőr először segítséget hívott, aztán végül lelépett a baleset helyszínéről. Azoknak, akik szerda reggel megtalálták az összetört autójukat a parkolóban, vélhetően rosszul indult a nap.

Nagy sebességgel haladt

Kedden késő este a 9. Haller utcában egy A4-es Audi ment a Nagyvárad tér felől a Mester utca irányába. Az esőtől nedves úttesten a nagy sebességgel haladó autó a Tűzoltó utcai enyhe jobbkanyarban megcsúszott. 

Kihívták a tűzoltókat is

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Becsapódott a parkoló autókba

A sofőr elvesztette uralmát gépjárműve felett, amely ezután jobbra kisodródott és nagy erővel a Haller utca 62. számú társasház előtt szabályosan parkoló Ford Focus hátuljába csapódott. Az ütközés ereje a Fordot az előtte parkoló Toyota Yaris hátuljának lökte. Az ütközéstől az Audi megpördült és a hátuljával a Fordnak csapódott, összetörve ezzel a Focus bal oldalát is.

Ezzel az Audival száguldozott a sofőr

Lelépett a gyáva sofőr

Úgy tudjuk, az Audi vezetője a baleset után kiszállt a roncsból, odament a társasházhoz és felcsengetett segítségért a kaputelefonon különböző lakásokba, de miután leértek a lakók, a sofőr meggondolta magát és inkább elhagyta a helyszínt.

Repült minden a környéken

Autómentőre is szükség volt

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították az Audit, majd a darus autómentőjük segítségével egy üres parkolóhelyre emelték. A forgalom a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a villamossíneken haladhatott a Mester utca felé.

Egymás után törtek össze az autók

Végül elvitték az Audit

Az összetört kocsik az út szélén maradtak

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.