A tűzoltóknak kellett kiszabadítani a jobb első ülésen utazó nőt. Őt és a sofőrt is kórházba vitték a mentők.

Délelőtt történt a baleset

Csütörtökön késő délelőtt egy Suzuki Swift igyekezett a Savoya Parkba a 11. Kőtár úton. Az üzletközponthoz vezető éles balkanyarban a sofőr elvesztette uralmát gépjárműve felett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tudósítónk helyszíni fotója a balesetről

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudta az úton tartani az autót a sofőr

A Suzuki jobbra kisodródott, felugratott a füves rézsűre és egy kandelábernek ütközött, majd arról lepattanva keresztbe fordult az úttesten.

Helyszíni fotó a balesetről

A balesetet szenvedett Suzuki

Az autóba szorult az utas

A jobb első ülésen utazó idősebb hölgy nem tudott kiszállni a roncsból, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd a sofőrrel (a férjével) együtt kórházba szállították.

Az autó súlyosan megrongálódott

Jelentős anyagi kárt szenvedett a Suzuki

Egyikük sem szenvedett súlyos sérülést

Nem megerősített információink szerint egyikük sem sérült meg súlyosan. Azt nem tudjuk, ebben a régi típusban volt-e már légzsák, mindenesetre egyik oldalon sem nyílt ki, a biztonsági övek pedig a helyükön voltak, elképzelhető, hogy egyikük sem volt bekötve. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az autó egyik kereke ki is tört

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu / G.K.