Nem adta meg az elsőbbséget a Niissan Juke sofőrje és belehajtott egy Renault kisautóba, ami a sarki bolt ajtajának csapódott. Különlegessége a balesetnek, hogy a vétlen sofőr volt a piás, ráadásul a fejét is beütötte, kórházba kellett vinni. A vele együtt utazó kutyának viszont semmi baja nem lett.

Nem figyelt

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint egy fiatal hölgy haladt hétfő este a kispesti Vas Gereben utcán a Nádasdy utca felé, egy Nissan Juke személyautóval. A kereszteződéshez érve nem volt elég figyelmes és nem vette figyelembe az elsőbbségadás kötelező táblát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sarki boltnak csapódott

A Nissan tovább ment és a Nádasdy utcán a Hofherr Albert utca felől érkező Renault Clio jobb oldalának ütközött. A Renault balra lesodródott az útról, felhajtott a járdára és a sarki csemege üzlet falának csapódott, majd visszapattant róla, a Nissan pedig keresztbe állt.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Csúnyán összementek

A sofőr megsérült, a kutyája nem

Szerencsére épp nem jött ki vevő az üzlet ajtaján, őt biztosan elgázolta volna, illetve a járdán sem várakozott gyalogos. A Cliot szintén egy nő vezette, illetve utazott vele egy kutya is, ő sértetlenül úszta meg a balesetet, a sofőr viszont nem.

Összetört autók a zebrán

Beütötte a fejét

Mindkét gépkocsivezető használta a biztonsági övét, így a légzsákok a karambol pillanatában azonnal működésbe léptek, de a Clios hölgy így is beverte a fejét a bal oldali B oszlopba, ezért őt a mentők további vizsgálatokra kórházba szállították.

Összetört a kisbolt ajtaja is

Piás volt a vétlen sofőr

A vétlen sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt, ezt a helyszínen elvégzett teszt egyértelműen kimutatta, így tőle vért is fognak venni a kórházban.

Elterelték a buszokat

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt, bő egy órán keresztül több BKK járat is terelve közlekedett: a 68-as autóbusz nem érintette a Kossuth Lajos utca megállót, a 194-es, a 194B és a 199-es autóbusz pedig a Kossuth Lajos utca és a Vas Gereben utca megállót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK