Egy száguldozó férfi azt gondolhatta, hogy az Opel furgonja mindent bír, neki pedig semmi baja nem történhet. Vélhetően megszokásból nem kapcsolta be a biztonsági övet, a gázra pedig úgy rálépett, hogy valóságos romboló lett az Opelből. Nem tudta beveni a kanyart, súlyos árat fizet felelőtlenségéért az Opel sofőrje.

Nem tudta bevenni a kanyart

Egy Opel Combo furgon érkezett nagy sebességgel a 18. kerületi Kisfaludy utcából, majd a jobbkanyart a gyáli Pesti útra nem tudta bevenni. Átsodródott a bal oldalra, nekiment a padkának, amitől vélhetően azonnal durrdefektet kapott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetörtek az autók

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nekiment a BMW-nek

Ezután tovább sodródva a menetirány szerinti bal oldalon, az egyik ház előtt parkoló, német rendszámú 5-ös BMW-nek rohant szemből. 

A BMW nekicsapódott a kerítésnek

Az ütközés erejét mutatja, hogy a parkoló BMW nekicsapódott az épület kerítésének, majd onnét visszapattant az úttestre, és megállt abban a pozícióban, ahogy a fotókon látható. 

Sokáig nem működik majd ez az Opel

Nem kapcsolta be az övet

Az Opelt vezető fiatalember nem használta a biztonsági övét, így a kormányba épített légzsák nem nyílt ki, ő pedig emiatt kifejelte a szélvédőt, fejsérüléssel szállították kórházba. Utasa szerencsére nem volt. 

Elintézte az Opel a BMW jobb hátsó részét is

Lezárt utca

A karambolhoz a gyáli önkéntes tűzoltók (FEGY) is kivonultak, áramtalanították a roncsokat, illetve segítettek a műszaki mentésben. A Pesti út Kacsóh Pongrác utca és Névtelen utca közötti szakasza órákig le volt zárva a baleset miatt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.