A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint rosszul lett az a sofőr, aki az autójával fékezés nélkül rohant egy BKK-buszba hétfő délután Pesterzsébeten.

Rosszul lett a sofőr

Egy férfi által vezetett Suzuki Swift Pesterzsébeten a Mártírok útján haladt a Nagysándor József utca felé. A Magyar utcához érve a sofőr vélhetően rosszul lett, emiatt nem tudott arra reagálni, hogy a buszmegállóban áll egy 99-es jelzésű, VanHool típusú busz, amely éppen utascserét hajt végre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán felgyűrődött a Suzuki eleje

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fékezés nélkül rohant a buszba

A busz már több, mint 10 másodperce a megállóban tartózkodott, az első ajtót már be is zárta a vezető, amikor a Swift hátulról odaért és fékezés nélkül a VanHool bal hátsó sarkába rohant.

A busz nem sérült meg nagyon

Kiemelték a roncsból

A busz fedélzetén tartózkodó utasok, valamint a vezetője szerencsére nem sérültek meg, a Suzuki sofőrjét viszont a mentők és a tűzoltók kiemelték a roncsból, a földön ápolták, majd állapotának stabilizálása után kórházba szállították. 

Totálkáros lett a Suzuki

Súlyos állapot

Mivel a Swift a jobb elejével csapódott az álló buszba, sofőrje pedig be volt kötve, valószínűleg nem a baleset okozta sérülések miatt, hanem a rosszulléte okán került ilyen súlyos állapotba. 

Kézzel tolták le a roncsot az útról

Dugó a környéken

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a helyszínelést követően félretolták azt. A baleset miatt a 99-es, a 123-as, és a 123A autóbusz több, mint egy órán keresztül terelve közlekedett, kifelé a Magyar utca és a Temesvár utca, befelé pedig a Mártírok útja, a Magyar utca és a Zobor utca megállókat nem érintette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.