Döbbenetes pillanatokat láthattak a nézők az ATV-ben szerda este. A MaiTéma című élő műsor egyik vendége, Kis-Benedek József adás közben lett rosszul, a műsorvezető rohant segíteni. A csatorna közleményt adott ki, videón megmutatjuk a drámához vezető pillanatokat, a vendég ugyanis láthatóan egyre rosszabb állapotba került. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Dráma élő adásban

Szerda este az ATV MaiTéma című élő műsorának második részében éppen az ukrán helyzetről volt szó és a külügyminisztérium álláspontjáról. Három meghívott vendég állt a stúdióban: Kis-Benedek József hadiszakértő, Tompos Márton a Momentum országgyűlési képviselője és Harangozó Tamás az MSZP országgyűlési képviselője. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elrohant a műsorvezető

A műsorvezető, Bodacz Balázs éppen az ukrán helyzet miatt a külügyminisztérium álláspontjáról kezdett beszélni, amikor hirtelen a műsorvezetőnek fennakadtak a szemei és kirohant a képből. Ezt követően hangban lehet hallani, hogy valaki rosszul lett az adásban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőt kellett hívni

Nem sokkal a drámai esemény után az ATV közösségi oldalán egy rövid közlemény jelet meg: „Kis-Benedek József a ma esti MaiTéma élő adása közben rosszul lett, rögtön megszakítottuk adásunkat, a kollégáink azonnal mentőt hívtak, akik gyorsan kiérkeztek a televízió székházába, és szakszerűen ellátták.”

Egyre rosszabbul volt

A BudaPestkörnyéke.hu hírportálnak sikerült megszereznie az adásról készült videót, ezt a cikkünk alján lehet megnézni. A képsorokat elemezve jól látszik, hogy a műsorban rosszul lett Kis-Benedek József a vélhető összeesése előtti pár percben már nem volt jó bőrben.

Vizet ivott mielőtt összeesett

Mielőtt rosszul lett volna Kis-Benedek József, pont ő beszélt, egy két pillanatra kissé zavarossá válnak az egyetemi oktató szavai, de ez alig észrevehető. Ezt követően Harangozó Tamás, az MSZP politikusa vette át a szót. Míg beszélt a cikkünk elején látható hármas képen jól látszik, hogy Kis-Benedek József vizespalackot vesz a kezébe, kinyitja és kissé remegő kézzel iszik belőle. Láthatóan nincs jól.

A vendégek is érzékelték, hogy valami nem stimmel

Ezt követően Harangozó Tamást látjuk, aki a mondatának a végén önmagának jobbra fordul, vélhetően valamit már látott Kis-Benedeken, ezért nézhetett rá. Ezt követően a műsorvezető kezdett beszélni.

Segíteni rohant a műsorvezető

Bodacz Balázs éppen egy újabb témát készült felvezetni, a külügyminisztérium államtitkárát, Menczer Tamást akarta idézni, amikor észrevette, hogy Kis-Benedek József nagyon rosszul van, hirtelen kifut a képből a műsorvezető, hogy segítsen a vendégnek.

Lekeverték az adást

A nézők annyit láttak, hogy a műsorvezető helye üres maradt, majd lekeverték az adást, reklám és ajánlók sokasága következett, majd elindult a Híradó, ahol semmit sem mondtak arról, miért szakadt meg nem sokkal korábban az élő adás. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó az esetről, a rosszullét a végén van

Kiemelt kép: Részlet az ATV adásából