Saját szolgálati fegyverével végzett magával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bevetési részlegének egyik munkatársa Székesfehérváron.

Saját fegyverével lett öngyilkos

Úgy tudni, a pénzügyőr törzszászlós szolgálati fegyverrel vetett véget életének munka közben a szervezet Bakony utcai épületének udvarán. A szekesfehervar.hu információi szerint az egyenruhás ügyeletesként dolgozott a szervezetnél, a társszervek információi és különböző bejelentések alapján irányította bevetésekre kollégáit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eljárás indult

Kedd délután a pénzügyőrök sorfalat álltak a bejáratnál, nem messze a főkapitányság helyszínelésre használt kisbuszától, de ők a tragédia kapcsán semmiről sem beszéltek. A Fejér megyei rendőrség azt írta, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ha baj van…

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Másik eset

Mint ahogy arról a Kékvillogó.hu hírportál beszámolt, a rendőrök őrizetbe vettek egy 35 éves férfit, aki több testtájékon megszúrta volt élettársát. A bíróság elrendelte a letartóztatását. A jászladányi lakos volt élettársával végzett.

Szóváltásba keveredtek

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. december 30-án este megjelent volt élettársánál és szóváltásba keveredtek. A vita során J. József megütötte, bántalmazta a nőt, majd testszerte több helyen késsel megszúrta. Az asszony az okozott sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

A helyszínen elfogták

A nő házához elsőként érkező jászapáti rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, aki gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A nyomozók őrizetbe vették a terheltet. A bíróság elrendelte J. József letartóztatását.   

Már volt büntetve a gyilkos

A gyilkosság, azért történt, mert a nő nem akart újra összejönni a férfival, miután kiszabadult a börtönből. Az áldozat testvére azt mondja a Tényeknek, látta, ahogy a férfi megmossa a kezeit a gyilkosság után. A nőhöz a gyerekei rohantak oda, ugyanis ők is otthon voltak, amikor az asszonyt megölte az exe – írta a Bors.

Minden be volt zárva, a nő szerint a férfi készült a gyilkosságra

A négy kisgyerek szaladt ide, hogy anyut megszúrta a J., menjek. Kimenekültek az ablakon. Nehezen. Le volt reteszelve az ablaktól, ajtóig minden, de úgy hogy ez kitervelt volt. Nem úgy, hogy hirtelen aztán dulakodtak, mert esetleg összevesztek. Nem, ez kitervelt volt! Mert minden le volt reteszelve – állította az elhunyt édesanya testvére, aki a gyerekek segítségére sietett.

Két késsel is bántotta

A riportból kiderült, hogy a nőt a férfi két késsel is bántotta. Ezek olyan mély és súlyos sérüléseket okoztak, hogy a négygyermekes asszony életét már nem lehetett megmenteni, bele halt a sérüléseibe.

Megmosta a kezét a késelés után

– Én már láttam a kést a kezében. Akkor mondtam neki: „Engedjél be, mert már úgyis vége”. Hát nem hallottuk Andika hangját, hiába ordítottunk, kiabáltunk. Úgy tudtunk bemenni, hogy az ajtót szétvertem. Úgy tudtam bebújni, de akkor ő már most a kezét. A kés nem volt nála, de már mosta a kezét – tette hozzá az asszony még mindig a történtek hatása alatt állva. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció