Újabb karambol történt hétfőn az Üllői út kispesti szakaszán, ezúttal a Szabó Ervin utcai jelzőlámpás kereszteződésnél. A lámpák sárgán villogtak, és megtörtént a baj. Egy busz takarásában érkező Nissan nem állt meg, és belerohant egy Renault Master csomagszállító furgon. A járművek felszaladtak a járdára, és nagy szerencse, hogy egy gyalogos sem sérült meg. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Sárgán villogtak a lámpák

Hétfőn ismét karambol történt az Üllői út kispesti szakaszán, ezúttal a Szabó Ervin utcai jelzőlámpás kereszteződésnél. A lámpák 9 óra óta sárgán villogtak, a környékbeli lakók már be is jelentették a hibát, de közben megtörtént a baj… A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem állt meg a Nissan

A Renault Master csomagszállító furgon az Üllői úton a Kisfaludy utca felől haladt a városközpont felé. A sofőrje látta, hogy nem működnek a jelzőlámpák, ezért lassított, viszont jobbról, a Szabó Ervin utcából egy menetrend szerint közlekedő BKV autóbusz megállt, ezért megint gázt adott. Behaladt a kereszteződésbe, ám a busz takarásából, a külső sávból érkező Nissan nem állt meg…

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A járdára sodródtak

A Renault a Nissan bal oldalába rohant, majd a kijelölt gyalogátkelőn keresztül az Üllői út páratlan oldalán lévő járdára sodródtak. A furgon vezetője állítása szerint nyomta a féket, de a Master nem akart lassulni, így nekicsapódott a sarki kínai vegyesboltnak, a Nissan pedig tőle jobbra egy villanyoszlopnak ütközött.

Megúszták a gyalogosok

A Juke-ot vezető nő megsérült, szerencsére csak könnyebben, lehetett vele kommunikálni is, végig eszméleténél volt. A furgon sofőrje sértetlenül úszta meg az ütközést. Nagy szerencse, hogy a járdára sodródó Renault nem ütött el senkit, hiszen ezen a szakaszon a Lidl miatt jelentős gyalogosforgalom van. A fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, áramtalanították a járműveket, majd a furgont kézi erővel a Báthory utcába tolták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK