A Szentendrén élő sztárpár jövőre fogja ünnepelni a huszadik házassági évfordulóját. A kórházból nemrég hazaengedett fitneszguru úgy döntött, hogy negyedszer is feleségül veszi Rékát.

Minden ötödik évben elveszi

„Jövőre lesz a húszéves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát, ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül” – mondta Norbi a Borsnak.

Meghitt eseményt szeretne

Azt még nem tudják, hogy milyen ceremóniát szeretnének, de abban biztosak, hogy egy meghitt, szűkkörű esemény lesz. Norbi azt is hozzátette, hogy nagyjából 50-60 főt fognak majd meghívni, mert ennyi családtagjuk és közeli barátjuk van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Negyedszer veszi el

„Ebben a percben csak abban vagyok biztos, hogy szeretném, hogy újra megerősítsük a házassági fogadalmunkat. Negyedszer. Ez Rékának és nekem is fontos dolog az életünkben” – tette hozzá Norbi.

Sztrókot kapott

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, pár hete a szentendrei házuk előtt esett össze a fitneszguru és mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

A szomszéd szólt Rékának

Rubint Réka akkor a Facebook oldalán részletesen leírta, hogy mi is történt valójában. „Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem”.

Helyreállt az állapota

„Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van” – írta a Facebookon Rubint Réka.

Norbi szervezete erős

Réka szerint a  sztrókot nagyon sok minden okozhatja, viszont a regenerációban óriási szerepe van annak, hogy Norbi egész életében sportolt, erős a szervezete.

A Konyhafőnök VIP-ben szerepel

Norbi a Fókusz műsorában beszélt arról, hogy részt vesz a Konyhafőnök forgatásain. A műsort még a rosszulléte előtt kezdték el forgatni, szerencsére pedig az állapota lehetővé teszi, hogy most visszacsatlakozzon, azonban szigorú orvosi felügyelet alatt áll, sőt a forgatások során is szemmel tartják őt.

Orvosi stáb felügyeli

“Pulzusmérővel főz, külön öltözőt kap és egy széket is biztosítunk számára a stúdióban, ha jelezné, hogy elfáradt. Folyadékot folyamatosan szolgáltatunk számára. Mivel a verseny folytatása mellett döntött, saját akaratából, így a fentieken túl, a versenyben pontosan ugyanolyan elbírálásban részesül, mint a többi versenyző” – árulta el az RTL Klub sajtósa. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: TV2