A dolgok igen könnyedén elkeveredhetnek. A kis dolgok, tipikusan ilyenek az apró alkatrészek, meg pláne sokkal könnyebben. De ha bele tudjuk pakolni ezeket valamibe, máris könnyebb velük a dolgunk. Éppen emiatt olyan nagyon népszerűek az erre a célra kiválóan használható simítózáras tasakok, ezek a hasznos és másra is sokoldalúan felhasználható átlátszó rendszerező eszközök.

Már a nevükben is benne van, hogy igen praktikus simítózárral lehet kinyitni és bezárni őket, ezzel pedig még egyszerűbb a kezelésük. Nem nyílnak ki egykönnyen, és biztonságosan tartják a bele csomagolt dolgokat. Ráadásul igazán gyorsan megállapítható, mit is pakoltunk beléjük, hiszen átlátszóak. Vannak már írható felületű változataik is, amivel még inkább egyszerűbbé tehető a rendszerezés, ha például nagyon sok apró alkatrész közül kell gyorsan megtalálni a megfelelőt.

Környezetbarát segítőnk

A Relatív-A Kft.-nél beszerezhető simítózáras tasakok nagyon hasznos segítőtársaink a rendszerezésben, mert lehetővé teszik a különböző méretű és típusú iciri-piciri csavarok, villanyszerelési termékek, csapágyak, csigakerekek, gombok vagy hasonló egyéb, nem túl nagy méretű dolgaink világos, áttekinthető és környezetbarát tárolását, és akár még a gyors rendrakást is. Környezetbarát termékek, mert nem kell kidobni őket, miután használtuk, hanem ezt követően még számos más alkalommal is újra és újra hasznosíthatóak.

LDPE polietilénből gyártják őket. Az ilyen anyagból készült termékekről pedig köztudott, hogy a szelektív hulladéknak számítanak, újra műanyag készülhet majd belőlük, így is csökkentve a környezeti terhelést.

Többféle szerepben bevált

Az átlátszó simítózáras tasakokba csomagolt termékeket igazán nagy biztonságban tudhatjuk még a környezet szennyezőanyagaitól is, mert a műanyag burok védelmet jelent a portól, a kártevőktől, de még nedvességtől is. Ez nagyon hasznos tulajdonság, ami nem csak az üzletek vagy raktárok polcain lévő vagy ott fellógatott apró alkatrészeket és egyéb kütyüket, mütyürkéket rejtő csomagocskák esetében kifizetődő, hanem abban az esetben is, ha ezeket szállítani kell. Csak bele kell tenni a kis alkatrészekkel telepakolt simítózáras tasakokat a dobozba vagy egyéb csomagolóanyagba, és már lehet is szállítani. Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan megy a folyamat.

Számos méretben kapható

A Relatív-A Kft. weboldalán is beszerezhetők simítózáras tasakok. Ezeket ráadásul nagyon széles méretválasztékban árusítják, mely lehetővé teszi, hogy minden érdeklődő biztosan megtalálja a számára pontosan szükséges típusokat. Vékonyabb vagy vastagabb, előrenyomott sávokkal ellátott írható és teljesen átlátszó darabjai rendkívül sokféle igényre megoldást jelentenek. Éppen emiatt keresik a nagyobb raktáraktól kezdve a logisztikai cégekig és a kisebb kereskedelmi egységekig még a háztartások is.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!