Végső elkeseredésében felhívta a 112-t egy 12 éves kislány, miután megpróbálta szétválasztani az egymással balhézó szüleit, de minden igyekezete hiábavaló volt. A gyerek elmondta, hogy az apja ütött, az anyja pedig megszúrta az apját, ő pedig az emeleti szobába szaladt, hogy segítséget kérjen.

Szúrt sérüléssel vitték kórházba

Tavaly szeptemberben az 57 éves apát mellkasi szúrt sérüléssel vitték kórházba a helyszínre érkező mentők Üllőről. Mint később kiderült, mellkasának bal oldalán, a 4-5 bordaközbe ért a penge, tüdősérülése, mellkasi léggyüleme alakult ki.

Az asszony mindent beismert

Mint kiderült, felesége szúrta meg a férfit. Az 56 éves asszony mindent beismert a bíróságon.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Sokat veszekedtek

Vallomása szerint házasságuk már évekkel azelőtt megromlott, volt, hogy napokig nem szóltak egymáshoz, ha igen, abban sem volt nagy egyetértés vagy köszönet.

Elhanyagolta családját

A nő szerint férje elhanyagolta családját, semmit nem segített, munkából hazaérve csak fröccsözött és a neten lógott.

Egy serpenyőn vesztek össze

A támadás estéjén pedig a férje azzal bosszantotta fel, hogy egy általa vásárolt serpenyőt használva akart húst sütni. Az asszony a fejéhez vágta, hogy azt ő vásárolta, szó szót követett, párja ütni kezdte.

A kislányuk hívta a rendőrséget

Közös kislányuk hiába próbálta szétválasztani őket, amikor azt látta, anyja kést ránt, és apjába szúrja, felszaladt emeleti szobájába és hívta a 112-t.

Befejezték a nyomozást

Az asszony ellen az emberölés kísérlete, valamint kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, így már az ügyészségen van az ügy.

Szerencséje volt a férfinak

Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint akár halálos kimenetelű is lehetett volna a támadás, és csak a szerencsén múlt, hogy a szúrás elkerülte a szívet – a gyanúsítás életveszélyt okozó testi sértésről emberölés kísérletére módosult.

A kislánya miatt is felelnie kell

A nyomozó hatóság szerint a történteket végig néző, az erőszakot testközelből átélő kislány érzelmi, értelmi és erkölcsi fejlődését súlyosan veszélyeztették az általa megéltek, ezért gyanúsították meg az anyát kiskorú veszélyeztetésével is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció