A rendőrök jelenleg is keresik a 13 éves lányt, a kutatás során pedig a lakosság segítségét is kérik. Farkas Evelin Klementina Budapest belvárosából, a 8. kerületből tűnt el.

Eltűnt

A budapesti rendőrök körözési eljárást folytatnak az ismeretlen helyen tartózkodó Farkas Evelin Klementina eltűnése ügyében. A lány felkutatásához a lakosság segítségét is kérik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

8. kerületből tűnt el

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Gyermekotthonban volt

A rendőrség eddigi információi szerint a 13 éves Farkas Evelin Klementina 2021. február 20-án 13 óra 45 perc körül tűnt el egy 8. kerületi gyermekotthonból. A lány ismeretlen helye távozott, életjelet pedig azóta nem adott magáról.

Így néz ki

A rendőrség által keresett kislány körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös hajú, szeme színe kék.

Fotón az eltűnt kislány

Lakosság segítségét kérik

A budapesti rendőrök kérik, hogy aki a képen látható kislányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről hasznos információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Február elején egy 16 éves lány tűnt el egy szekszárdi gyermekotthonból

Korábban a Kékvillogó hírportál írt róla, hogy a rendőrség egy másik ügyben is körözési eljárást folytat, mégpedig a 16 éves Schell Kitti Mónika eltűnési ügyében. A fiatal lány február elején tűnt el a szekszárdi gyermekotthonból, azóta nem adott életjelet magáról.

Február 2-án veszett nyoma

A rendőrségi jelentés szerint a tinédzser 2021. február 2-án engedély nélkül távozott a szekszárdi gyermekotthonból, azóta pedig nem adott életjelet magáról.

Őt keresik

Így néz ki

Schell Kitti Mónika körülbelül 165 centiméter magas, vállig érő barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete sportcipőt, farmernadrágot és fekete dzsekit viselt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: Az eltűnt személy – Forrás: Police.hu