Válogatott borzalmakat kellett átélnie négy kisgyermeknek Kerepesen, akiket a rendőrség gyanúja szerint szüleik rendszeresen szexuálisan bántalmaztak.

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla kedden, hogy Kerepesen egy család szexuálisan bántalmazta 4 kiskorú gyermekét, amelyhez a nagymama is asszisztált.

Az idős asszonyt hétfőn állították elő az egyenruhások, majd a szülők hallva, hogy mi történt a házuknál, feladták magukat. A zsaruk szerint a pici gyerekek pokoljárása 2017 előtt kezdődött, azóta már kiemelték őket a családból, és nevelőszülőkhöz kerültek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A 2019 októberében indult nyomozás arra jutott, hogy M. Marianna és L. Zoltán 2017 nyarán több alkalommal, szinte napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítették a velük egy ágyban alvó, akkor 6, 4, 3, valamint 2 éves gyermeküket, miközben a nagymama tettük folytatására biztatta őket.

Ha a kicsik esetleg ellenkeztek, esetleg nem akarták azt csinálni, amit a szülők mondtak, erőszakkal, testi fenyítéssel, hajukat megtépve vették rá őket.

A kegyetlen házaspár nemcsak beteges játékaikhoz használta a védtelen gyermekeket, többször arra is kényszerítették őket, hogy alig egy hónapos öccsüket egy kistarcsai élelmiszer-áruházhoz magukkal vigyék és ott kolduljanak. Az emberektől pénzt és ételt kérve azt kellett mondaniuk, hogy betegek.

A helyiek kiállnak a család mellett

Kedden egy tömeg helybéli gyűlt össze a család házánál, akik azt skandálták, hogy semmi sem igaz a rendőrség állításából.

Gyuricza László, Kerepes polgármestere a Blikknek azt mondta, hogy a családsegítőtől azt az információt kapta, hogy a gyerekeket még 2016-ban kiemelték a családból, de a feljegyzéseket visszanézve ilyen jellegű bűncselekmény soha nem merült fel a famíliával kapcsolatban.  A polgármester egyébként próbálta csitítani az egyre hangosabb tömeget.

A pszichológus szerint viszont egyre valószínűbb, hogy a szülők szexuálisan bántalmazták a gyerekeket.

Számtalan bűntett

M. Marianna és L. Zoltán és L. Elemér Józsefné ellen: szexuális erőszak és szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A szülőket emellett még kiskorú veszélyeztetésével is gyanúsítják.

Kiemelt kép: helyszínelnek a rendőrök a családi házban – Forrás: police.hu