Baleset történt a Hűvösvölgyi úton az Akadémia utcai átjáróban. Az 56-os, az 56A, az 59B és a 61-es villamos helyett Hűvösvölgy és Budagyöngye között pótlóbusz közlekedtek, a forgalmi akadály nem sokkal fél 8 után elhárult.

Baleset a 2. kerületben

Sínekre hajtott egy Suzuki városi terepjáró a Hűvösvölgyi úton az Akadémia utcai átjáróban kedd reggel. Az 56-os, az 56A és a 61-es villamos helyett Hűvösvölgy és a Budagyöngye között, az 59B villamos helyett Hűvösvölgy és a Szent János Kórház között pótlóbusz közlekedtek – írta a BKK Info. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Fékprobléma okozhatta a balesetet

Helyszíni információk szerint az autót egy idősebb hölgy vezette, aki a baleset után azt állította, hogy fékproblémája lett az autónak, ezért hajtott a villamos sínekre. Fél 8 után nem sokkal megszűnt a forgalmi akadály, újra megindult a villamosközlekedés.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook

Baleset az M2-esen

Az M2-es autóúton, az M0-s autóút irányába, Dunakeszi térségében összeütközött két személyautó. A 21-es km-nél csak a leállósávon halad a forgalom. A torlódás 3-4 km-es.

M3 bevezető 

Erős a forgalom az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok. A munkaterületnél lassulásra, kisebb torlódásra számítsanak! A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Dugóra lehet számítani 

Erős a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M0-s autóút, M1-es autópálya felé vezető oldalán Ercsi, valamint Üllő térségében, 

  • M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.
  • 10-es főúton, a solymári körforgalomtól,
  • 11-es főúton, Leányfalu és Budakalász között,
  • 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába,
  • Csepel-sziget útjain

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook