16 év után visszatért Magyarországra Simek Kitti, aki 14 évesen ölte meg nevelőapját. Kitti pici gyermekét hátrahagyva külföldre ment, azóta nem is tartotta családjával a kapcsolatot. Most a 17 éves lányát szeretné Hollandiába csábítani.

Lelőtte nevelőapját

Simek Kitti 2002-ben, 14 évesen lelőtte alvó nevelőapját, mert szexuálisan zaklatta. Kittit 2 év, 2 hónap börtönre ítélte a bíróság, a lány már terhesen hallgatta végig az ítéletét. Mádl Ferenc akkori köztársasági elnök kegyelmet adott neki – írja a Kékvillogó.hu

Elhagyta a családját

Kittinek, azonban mégsem jött rendbe élete. Párjával tönkrement a kapcsolata, gyerekét hátrahagyva külföldre ment. Lívia nem is emlékszik az édesanyjára. Korábban azt mondta, soha nem bocsát meg neki, amikor róla beszél, Simek Kittynek szólítja.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Szegénységben élnek

A tisztes szegénységben élő Szabó György a lányán, Lívián kívül még három kisfiút nevel. Az apa hol napszámba jár, hol favágóként dolgozik, hogy eltartsa a családját. Házukat elárverezték, mert a férfi nem tudta fizetni a hiteleit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elárverezték a házukat

„Az előző házunk a kislányom, Lívia nevén volt. Elárverezték, mert a részleteket nem tudtuk fizetni. Most megint itt tartunk, hogy nem tudom a törlesztőt fizetni. A végrehajtó leemelte a számlámról a fizetésemet, és ha mindent, a rezsit is kifizetem, 500 forintom marad a hónap végéig” – mondta két évvel ezelőtt Simek Kitti volt párja.

Csomagot küldött neki

Nemrég, 16 év után, Kitti jelentkezett a most 17 éves lányánál. Lívia azt mondta, hogy anyja a közösségi oldalán azt írta, hogy küldött neki csomagot, ezért menjen el érte Pécsre a nagynénjéhez.

Ez is érdekelhet

Cristiano Ronaldo budapesti meccsére árult kamu jegyeket a zuglói férfi, 96 ezerért kínálta a belépést a Puskás Arénába

Kitti nyitott ajtót

„Gyanútlanul bekopogtam a nagynénémhez, erre Kitti nyitott ajtót. Rögtön felismertem őt, pedig két fejjel kisebb volt nálam. Sírva átölelt, de én nem éreztem semmit. Megrökönyödtem, amikor egy festett kavicsot adott ajándékba, talán azt hitte, még kislány vagyok” – mondta a Blikknek Lívia.

A családi pótlékról beszélt

„Aztán bemutatta az ötéves kisfiát, majd elmesélte, hogy Hollandiában él, egy étteremben dolgozik. Bár férjnél van, most zajlik a válópere. Azt hajtogatta, azonnal menjek vele Hollandiába, szerez munkát, akár újságkihordó is lehetek. Elárulta, azért ilyen sürgős az indulás, mert utánam több családi pótlékot kap a holland államtól” – mondta Simek Kitti lánya.

Ideges lett

Lívia azt mondta, „nem tudtam rögtön dönteni, Kitti ideges lett, hogy ne szórakozzak vele, mert neki nincs pénze fölöslegesen Magyarországra jönni, hogy velem találkozgasson. Amikor megkérdeztem tőle, hogy az elmúlt tizenhat évben miért nem keresett, azt válaszolta, félt az elutasításomtól”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Simek Kitti a gyilkosság után – Forrás: youtube.com