Nem először osztja meg a közvéleményt fotóival a provokatív magyar énekesnő, aki ráadásul a véleményét sem rejti véka alá, ha valami nem tetszik neki. Persze a követői is hasonlóan működnek…

Szeplősen, natúrban

Tóth Andit rajongói, követői 99 százalékban inkább sminkben szokták látni a különböző közösségimédia-felületeken. A napokban azonban újat húzott, és lazán, cigarettával a kézben, smink nélkül fotózta le magát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem mindenkinek jön be

Az Instragramra feltöltött két kép persze hamar a kritizálók kereszttüzébe került. Záporoztak az élcelődő, vagy éppen sajnálkozó kommentek. „Kár ezért a valamikor szép lányért”, jegyezte meg az egyik kommentelő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tóth Andi fotói smink nélkül:

Az ének, a tánc adja a tüzet

Mások a gyönyörű hangú énekesnő egészségéért aggódnak, és azt javasolják, hogy tegye le végre a cigit, akár szedjen is fel pár kilót – és főleg: mosolyogjon többet! „Énekelj, táncolj, ez adja a tüzet benned”, írta a rajongó.

Vagány, belevaló

Persze szép számú azoknak a tábora is, akik kifejezték imádatukat. Egyikük örömmel fedezte fel, hogy mennyi szeplője van a szépséges Tóth Andinak. Más azt emelte ki, hogy mennyire belevaló, vagány csajszi, aki esetleges hibáit is bátran az emberek elé tárja.

Ez káros!

Természetesen nem váratott sokáig a válasz sem, hosszasan fejtette ki a véleményét Tóth Andi arról, hogy miért érzi nagyon károsnak, ha valaki negatív kommentekkel, élcelődve, gúnyosan támad valakit a külseje miatt.

„Pofátlanság”

Úgy fogalmazott, „soha nem fogom megérteni, hogy emberek miért tartják magukat feljogosítva arra, hogy nyíltan beszéljenek mások testéről. Ez az én testem! Ha én nem kérdeztem a véleményed, ha nem én hoztam szóba, te hogy jössz ahhoz, hogy beszélj az én testemről, mintha mindennapos dolog lenne?” – fejtette ki a véleményét, pofátlanságnak nevezve az ilyen viselkedést.

Inkább dicsérjünk

Arra is rámutatott az énekesnő, hogy az egyik pillanatban a testet mindenki intim dolognak tartja, „too much a dekoltázs, pokolra jutsz”, a másik pillanatban „halál nyugodtan beszéltek róla, hogy sovány, kövér, bármi. Intim vagy nem? Ha intim, ne beszéljél róla, b*szd meg!” – engedte ki dühét, majd hozzátette: szerinte inkább jelezzük más szavakkal, ha valaki jól néz ki, például hogy jól áll rajta a ruha.

Néznek és kommentelnek

Tóth Andi nem először (és minden bizonnyal nem is utoljára) keveredik vitába, provokatív jelleméből adódóan megosztó témákba nyúl bele. Két évvel ezelőtt meg is énekelte az általában negatív közvéleménnyel szembeni ellenérzéseit. A Néztek című dalát ezidáig mintegy 33 milliószor hallgatták meg a legnagyobb zenemegosztón. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Andi – fotó: Youtube