Egy ember súlyosan megsérült, amikor két autó karambolozott a főváros 9. kerületében. Az első információk szerint egy Ford sodródott át a szembejövő oldalra, ahol ütközött egy másik személygépkocsival.

Elrántotta a kormányt

Kedden dél körül egy Ford Focus kombi a fővárosi 9. kerületi Soroksári úton igyekezett a városközpont felé a középső sávban, amikor a Hentes utcai jelzőlámpás kereszteződést elhagyva forgalmi ok miatt a sofőr erősen fékezett, majd elrántotta a kormányt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Belerohant egy másik autóba

A Ford megcsúszott, megpördülve átsodródott a szembejövő oldalra, ahol az Illatos út irányába a belső sávban haladó Hyundai i20 nagy lendülettel a jobb oldalába rohant.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem nyíltak ki a légzsákok  

A két sofőr nem sérült meg, viszont a csúnyán összetört Ford jobb első ülésén utazó hölgy annál inkább, miután egyik légzsák sem nyílt ki. Vélhetően nem volt bekötve az utas.

Súlyosak a sérülései

Ellátását a fővárosi hivatásos tűzoltókkal a helyszínre vonuló katasztrófavédelmi Doktorszolgálat kezdte meg, majd átadta a mentőszolgálat munkatársainak, akik súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Jelentős volt a torlódás

Szerencsére nem szorult a roncsba, így a tűzoltóknak csak áramtalanítani kellett a járműveket, amelyeket a helyszínelés végeztével autómentők vontattak el. Mivel bő másfél órán keresztül mindkét irányban csak a legkülső (busz)sáv volt járható, jelentős torlódás alakult ki a Soroksári úton. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK