Beperli Gyurcsány Ferenc pártja a szigetszentmiklósi polgármestert, amiért Nagy János azt mondta Magyar Péter tüntetésén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő, a város egykori alpolgármestere gyakran látogatja meg Kövér Lászlót otthonában. A Demokratikus Koalíció szerint azonban ez hazugság, ezért terelik jogi útra az ügyet.

Felszólalt a polgármester

Ahogyan arról beszámoltunk, a Magyar Péter által meghirdetett szombati tüntetésén Nagy János Szigetszentmiklós polgármestere is felszólalt. A városvezető a Kossuth téren durva állításokat fogalmazott meg egykori alpolgármesteréről. Nagy János azt mondta, a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen a rendszer, és hogy milyenek „a magukat ellenzékinek nevező pártok képviselői.”  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Simlis pártok

Nagy János elmondása szerint otthagyta a munkahelyét, hogy polgármester legyen, de már „másnap már jött is a nagy demokratikus pofon”, ugyanis a DK képviselője arra akarta rávenni, ami ellen küzdött. „Akkor mondtam magamban először: ezek ugyanazok”.  Nagy János azt mondta, még mindig nyugodt lelkiismerettel tud lefeküdni aludni, mert amire a „simlis pártok simlis katonái” rá akarták kényszeríteni, azt nem tette meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kövér és a DK kapcsolata?

Szigetszentmiklós polgármestere elmondta, hiába váltották le a „fideszes nagyurakat”, a háttéralkukban még mindig ott vannak. A polgármester azt is kijelentette, hogy az általa 2021-ben menesztett DK-s alpolgármester, Jószai Attila, rendszeresen látogatta Kövér László házelnököt az otthonában.

Reagált a párt

A Demokratikus Koalíció, Nagy János beszéde után egy közleményt adott ki. Abban közölték, hogy beperlik „Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét”, amiért azt állította Magyar Péter mai rendezvényén, hogy  Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót szigetszentmiklósi házában.

Jutalom, fideszes segítséggel

„Ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai Attila soha nem járt Kövér László házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében” – írják, majd megjegyezték: „nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – „ellenzéki” polgármesterként – a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére.”

Megszólalt Jószai Attila

„Nem először hazudik Nagy János. Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt mondta Magyar Péter mai rendezvényén, hogy gyakran látogatom meg Kövér Lászlót helyi házában. Ezzel szemben az igazság: Soha nem jártam Kövér László házában. Soha életemben nem beszéltem Kövér Lászlóval. Hazugságai miatt a DK beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét”- írta közösségi oldalán Jószai Attila.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: