A budaörsi rendőrök egy 43 éves nőt fogtak el, aki a gyanú szerint egy budaörsi szálláshelyről lopott el nagyobb összegű készpénzt kedden délelőtt.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 43 éves érdi nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. március 19-én napközben egy budaörsi szálláshelyen dolgozott takarítóként. Munkája során bement egy olyan szobába is, ahová nem kértek takarítást, majd ott az egyik szekrényből közel négyezer kanadai dollárt lopott el.

A budaörsi rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. március 20-án érdi címén fogtak el. A nő lakhelyén a nyomozók kutatást tartottak, ennek során a lopott pénz egy részét forintra átváltva, egy mosógépben elrejtve találták meg.

A nőt előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, a további eljárást vele szemben a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja – írja a Police.hu.

Lopás közben kapták el az autótolvajokat – Videó

Fotók: A rendőrség helyszíni felvételei