Ha már unjuk a szürke hétköznapokat és szeretnénk valami igazán feledhetetlennel meglepni magunkat vagy a párunkat, esetleg az egyik rokonunkat, barátunkat, akkor itt a remek lehetőség. A sétarepülés nem tartozik a földhözragadt ötletek közé. Sőt, úgy tűnik, hogy egyre népszerűbb választásnak számít, hiszen könnyedén igénybevehető szolgáltatás, ami többféle alkalomból is előnyös lehet.

Miért jó választás a sétarepülés?

Egyrészt azért, mert elég exkluzív programnak számít. Izgalmasabb, mint kimenni a parkba, vagy elmenni a moziba megnézni egy filmet. Madártávlatból megcsodálni a tájat egy elég egyedi élménynek számít, hiszen nem mindennap van rá lehetőség a magasba emelkedni, főleg nem egy egymotoros kisgéppel. Sokaknak már az utasszállító gépeken történő utazás is feledhetetlen pillanatokat okoz, viszont egy kisgéppel felemelkedni a felhők közé semmihez sem fogható. Sőt, akár kipróbálhatjuk azt is, hogy milyen egy helikopterrel a sétarepülés. A sétarepülés alkalmával az ország legszebb tájait csodálhatjuk meg a magasból, akár 6 fős csapatban is.

Akinek esetleg ez unalmas lenne, vagy csak komolyabb adrenalin fröccsre vágyik, annak lehetősége van kipróbálni az extrém élményrepülést is. Ez még a legvadabb vidámparki játékot is felülmúlja, aminek a keretein belül alaposan meg lehet tapasztalni a többszörös G erőt. Ideális választás annak, aki mindig is irigykedve nézte Besenyei Péter hajmeresztő mutatványait, mert most első kézből tapasztalhatja meg azokat. Ilyenkor lehet szólni a pilótának, ha intenzívebb mutatványokat szeretnénk, vagy ha már túl sok a jóból, akkor vissza is vehet belőle.

Remek döntés a sétarepülés ajándékba

Ez gyakorlatilag bármilyen alkalom apropóján szóba jöhet, legyen az évforduló, születésnap, legény- vagy lánybúcsú, netalán egy randevú. Persze az ajándék akkor igazán jó, ha együtt jár vele a meglepetés élménye. Az ajándékutalvány megvásárlása elektronikus úton történik, amit bármikor oda lehet adni a megajándékozandó személynek. Erre bőven jut idő, hiszen egész évben felhasználható. Korhatár nincs, ezért 18 év alatti személynek is jó ötlet a sétarepülés ajándékba, viszont ebben az esetben csak szülői felügyelettel szállhat fel a repülőre. Egy ilyen remek ajándékkal nyilván minden szerettünket lenyűgözhetjük.

További előnye ennek a szolgáltatásnak, hogy nem nekünk kell előre kiválasztanunk az útvonalat. Az ajándékkártyával a megajándékozott személy választhatja ki a tetszőleges élményrepülést. Természetesen a megadott árban minden benne van. Az illetőre nem várnak rejtett költségek, hiszen ez alaposan rontaná az élményt. Egyébként ez minden sétarepülés alkalmával így van, mivel nem kell a helyszínen külön reptéri illetéket fizetni, sem mást. Az élmény teljessége érdekében természetesen más idegen személy nem lesz beültetve a megajándékozott személy mellé. Talán ez egyértelműnek tűnik, mégis történtek már furcsaságok egyes szolgáltatóknál a kommunikáció hiányából fakadóan.

Minden bizonnyal a sétarepülés ajándékba az egyik lehető legjobb választás, hiszen ezzel egy egyedi élményben részesíthetjük a szeretteinket.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: setarepulesbudapest.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.