A porszívó kiválasztása során mindig a saját igényeinket kell figyelembe venni. Napjainkban kedvünkre válogathatunk a különféle márkák és típusok között. Létezik már robotporszívó, hordozható, álló és kézi porszívó is. Mi a helyzet a hagyományos darabokkal? Hogy lehet az, hogy ezek még mindig nem mentek ki a divatból?

A következő cikkben összegyűjtöttük a hagyományos változatok valamennyi jó tulajdonságát, hogy jobban átlássuk a témát.

A hagyományos porszívó pozitív hozadékai

A hagyományos porszívók évtizedeken át jól szolgálnak minket, és a legtöbb esetben csupán néhány tartozék cseréje lesz szükséges. A Porzsakcentrum.hu porzsák kínálatában például olyan termékekkel is találkozhatunk, amelyekkel a már meglévő porszívónk segítségére siethetünk: ha tehát új porzsák kell majd, innen könnyen be lehet szerezni. De csak ezért jó nekünk egy hagyományos masina?

A hagyományos porszívók feje egy csőre van helyezve és általában ez lehúzható. Magát a csövet szintén egyszerű mozgatni, tehát nem csupán a padlón, hanem a bútorok felszínén is könnyen boldogulnak.

Nem is gondolnánk, de a hagyományos darabok jóval halkabbak a többi termékhez viszonyítva. A hangjuk ugyanis nem haladja meg a 70 decibelt, ami nagyjából a WC lehúzásának hangerejével egyezik meg, s akkor még nem is ejtettünk szót csendesebb munkára tervezett darabokról.

Komolyabb szívóerő, egyszerűbb munka?

A hagyományos változatok hatékonyságának titka, hogy ezek bírnak a legerősebb szívóerővel. Éppen ezért porszívózhatjuk velük ki gyorsan a szőnyegeket is. Vigyázat! A szívóerő azonban nem egyezik meg a teljesítménnyel! Véletlenül sem!

A wattok száma általában nem a szívóteljesítményre utal, hanem a gépek energiaszükségletére. Egy magas watt számmal rendelkező gép esetében például csak a villanyszámlánk ugrik majd meg.

A hagyományos porszívók súlya valamivel kisebb a kézi porszívókénál, de csak a folyamat alatt érezzük igazán, hogy ennek milyen nagy előnyei vannak. Nem kell az egész gépet tartanunk, bőven elég, ha a csövet mozgatjuk.

A hagyományos gépek típusairól röviden

A porszívók világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az utóbbi évtizedekben, s ma már az automatizáltság is belefér. Egy időben azt gondoltuk, hogy a robotizált technológia majd teljesen kiszorítja a hagyományos produktumokat, de az igazság az, hogy még mindig az utóbb említettekhez tartozik a legnagyobb választék a piacon. Miért? Pusztán azért, mert ezek a gépek vannak a leghosszabb ideje jelen, így ez a típus ment keresztül a legtöbb fejlesztésen.

A hagyományos változatok kínálata tehát óriásivá nőtte ki magát, aminek köszönhetően mindenki szemezgethet a jobbnál jobb darabokkal.

A jó porszívó kiválasztása a legfontosabb, de nem csak ennyi dolgunk van. Ne feledkezzünk meg folyamatosan ellenőrizni a leglényegesebb tartozékokat! Ilyenek a szűrők, a porzsákok, a csövek vagy a szívófejek. Ha cserélni kell ezeket, akkor a Porzsakcentrum.hu lehet az egyik megoldás.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.