Az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon a bagi szakaszon, a 36-os és a 42-es km-nél is baleset történt. Az 51-esen pedig két autó ütközött Taksonynál, nagyon erős a forgalom az M1-esen a zsámbéki terelt szakaszon és az M0-áson.

FRISSÍTÉS:

Súlyos baleset történt az M3-as autópálya 42 kilométernél, Budapest felé. Itt egy kamion ütközött három személyautóval. A balesethez két mentőhelikopter is érkezett. A forgalmat leállították.

ELŐZMÉNY:

Felpörgött hétfő reggel az agglomeráció, az M3-ason két baleset is történt a Budapest felé vezető oldalon, aki teheti ne menjen fel a sztrádára.

Gödöllő térségében két autó ütközött össze, a balesetben nem sérült meg senki. A helyszínelés alatt csak egy sávon haladhat a forgalom.

A sávlezárás miatt több km-es a torlódás, aki teheti a Kerekharaszt csomópontnál térjen le a 3-as főút felé és a Gödöllő csomópontnál térjen vissza az autópályára. Várhatóüan 35-40 perccel hosszabb a menetidő.

A 51-es főút és az 510-es főút csomópontjában, Taksony térségében, két személyautó ütközött össze. Félpályán halad a forgalom, torlódás alakult ki.

Erős a forgalom az M1-es autópályán a tatabányai és zsámbéki terelt szakaszon, mindkét irányban. Az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon az M0-s autóúti csomóponttól befelé már telítettek a sávok.

Szintén élénk a járműmozgás az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon a terelt szakaszon, Szigetszentmiklós és Halásztelek között tapasztalható lassulás.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel az M3-as autópályáról – Forrás: Facebook/Balesetinfo