Eddig sosem hallott részleteket árult el mellrákjáról Fresh Andi. Az énekesnő őszintén vallott a lesújtó diagnózisról, betegsége időszakáról, valami arról, hogy kedvese fantasztikus támasza volt a nehéz időszaban. Andi olyan támogatást szeretne adni sorstársainak, amilyenre ő is igényt tartott volna a betegség legelején.

Csomót tapintott ki a mellében

Közel két évvel ezelőtt tapintott ki egy csomót a mellében Villányi „Fresh” Andi, aki ezután orvoshoz fordult, és kiderült: rosszindulatú elváltozást találtak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem gondolt rosszra

„Tudod, mire gondoltam? Őszinte leszek. Akkor arra gondoltam, hogy 39 éves leszek, nem szültem, és ez biztosan amiatt, egy hormonálisan kialakult csomó, ami összefüggésben van azzal, hogy ugye nem szültem saját gyereket, és majd azt mondják, hogy kell egy műtét és jó napot kívánok. Én ennél tovább nem mentem” – emlékezett vissza gondolataira az énekesnő.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hamar megkapta az eredményt

Andi szinte azonnal, pontosan egy héttel később már meg is tudott jelenni az orvosnál – épp kedvese születésnapján. Szerencséjére azonnal el is végeztek rajta egy ultrahangos vizsgálatot és egy mammográfiát, és az eredményt is már másfél óra múlva megtudta.

Vegyünk mintát, vastag tűvel

„Feküdtem egy ultrahangos szobában a sötétben, egy maszkkal az arcomon, mindenkin maszk volt, és azt hallottam, hogy „vegyünk mintát, vastag tűvel, de ne csak onnan, hónaljból is. Mondtam, hogy nem kell, nincs ott semmi. És közben, mint egy patak, elkezdett folyni a könnyem” – emlékezett vissza a történtekre.

Lesújtó diagnózis

„Nem értettem, hogy ha nekem ott nincs semmi, miért kell abból mintát venni… A radiológus pedig akkor már tudta, hogy baj van” – tette hozzá Andi, aki azt is elárulta, hogy még akkor is, könnyek között próbálta jelezni a szakembernek, hogy ott nincs is semmi, mire azt a választ kapta, hogy „de van”.

Kedvese volt a támasza

Az énekesnő további részleteket mesélt a betegsége körüli időszakról. Mint mondta, kedvese végig igyekezett benne tartani a lelket, ugyanazokat a programokat töltötték együtt, mint a betegség előtt, fantasztikus támaszt nyújtott neki mindenféle sajnálkozás nélkül.

Fellépésekre jár

Andi emellett azt is elárulta, hogy a mai napig is jár fellépni, sőt olyan meghívásokat is elfogad, amelyek témája a mellrák – írta a Bors.

A teljes beszélgetés

Segítené sorstársait

Igyekszik ugyanis olyan támogatást adni sorstársainak, amilyenre ő is igényt tartott volna a betegség legelején. Egy-egy ilyen megjelenésért pedig nem vár honoráriumot, mint mondja, ő ezzel nem haknizni szeretne, inkább segítséget nyújtani mindenkinek, akinek szüksége van rá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fresh Andi. Fotó: ma7.sk