Nyolc évvel ezelőtt, egyik pillanatról a másikra veszítette el egykori szerelmét Lovas Rozi: Balikó Tamás rendező 56 éves volt. Közös életet terveztek, a gyerekkérdés is szóba került köztük, ám ezt már nem élhették meg együtt. 

Sosem múlik el a hiány

 „Sose fog elmúlni az a hiány, amit ő hagyott, vagy az a fájdalom, amivel ez jár. Egyszerűen meg lehet tanulni vele élni. Tudtam, hogy ő nem akarna engem így látni. Azt akarná, hogy boldog és szabad legyek” – mesélte a Szavakon túl legutóbbi adásában a színésznő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

„A mai napig álmodom vele”

„Ilyen módon az emléke, az ő jelenléte, azzal együtt az elvesztése, illetve, hogy ha ezt az egész csomagot én megszeretem és a barátommá fogadom, akkor ezzel együtt lehet élni. Ez nem múlik el. A mai napig álmodom vele. Vagy eszembe jut. Hallom a hangját” – tette hozzá Lovas Rozi.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szívinfarktusban hunyt el

Balikó Tamás 2014. november 30-án Baranya megyében, a Vajszló melletti páprádi otthonában, szívinfarktusban hunyt el. Pécsen, a központi temető kápolnájában búcsúztatták, ezzel egy időben több színházban is tartottak megemlékezéseket országszerte.

Kudarc volt a válás

„Ki van jól egy válás után? Én különösen rosszul voltam, mert nekem kellett elválnom a férjemtől, nem ő vált el tőlem. Tehát nekem kellett elszakítanom a gyerekemet az apjától” – mesélte Hegyi Barabara egy korábbi interjúban Balikóról. A neves színésznő nőként és feleségként kudarcnak élte meg a válást, úgy gondolta, valamit nem csinált jól.

2020-ban ment férjhez

Lovas Rozi évekig gyászolta volt párját. Ezt követően, 2020-ban ment férjhez Horváth János Antalhoz, akitől már két gyermeke született. Ezzel kapcsolatban megemlítette, hogy a férje egy olyan ember, akit volt párja is kedvelne. 

„Biztosan jóban lennének”

„Nincs benne olyan érzés, hogy valakivel pótolni akartam őt, vagy az ő hasonmását keresem, de az, hogy ők jóban lennének, és hogy szakmailag, emberileg megértenék egymást, az biztos” – fogalmazott Lovas Rozi.

A mi kis falunk Erikája

A színésznőt A mi kis falunk című sorozat Erikájaként ismerte meg az ország. Az elmúlt években sok vígjátékban szerepelt, napjainkban pedig az RTL új sorozata, a Gólkirályság főszereplőjeként láthatjuk a képernyőn.

Közel áll hozzá a humor

„Én sötét tónusú emberként gondolok magamra, ugyanakkor nagyon közel áll hozzám a humor. Alapvető eleme a létezésemnek, bár az életben inkább talán szarkasztikus vagyok. Karcosabb, szikárabb a természetem, nem kifejezetten vígjátéki. A Radnóti Színházban azonban a drámai szerepek dominálnak” – nyilatkozta egy korábbi interjúban.

Kaposváron diplomázott

Lovas Rozi 2012-ben diplomázott a Kaposvári Egyetem színművész szakának első egyetemi évfolyamán. A POSZT-on kétszer is elnyerte a Legjobb 30 év alatti színésznő díját. 2014-ben a legígéretesebb pályakezdőként megkapta a Színikritikusok díját, ugyanebben az évben Junior Prima díjjal is kitüntették. A Nejem, nőm, csajom vígjáték egyik főszereplője volt, szerepelt A berni követ című tévéfilmben, a Csak színház és más semmi című sorozatban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lovas Rozi. Fotó: 24.hu