Megjelent Gáspár Laci új videóklipje, amely a Nincs kiút című dalához készült. A zenész a Facebook-oldalán is közzétett szerzeménye után újabb videókkal jelentkezett, melyekben arról beszélt, hogy az utóbbi időben „jó pár botrányba keveredett a neve”.

„Nem vagyok hibátlan”

A népszerű énekes úgy gondolja, nagyon illik a dalának mondanivalója azokhoz a dolgokhoz, amik a múltban történtek vele. „Az utóbbi időben történt velem egy jó pár dolog. Jó is, rossz is, belekeveredett a nevem egy jó pár botrányba is. Most nem arról akarok beszélni, hogy mi volt igaz, mi nem volt igaz, hanem azt szeretném elmondani, hogy sosem mondtam, hogy szent vagyok, sosem mondtam, hogy hibátlan vagyok” – fogalmazott az énekes. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Senkire nem tartozik

Egy későbbi videóban hozzátette, senkire nem tartozik, ha épp nem találja meg a helyes utat az életben. „Azt viszont mindig is mondtam, hogy szeretem a családomat, szeretem Istent, és próbálok mindig a helyes úton járni. Keresem a jó utat, de nem mindig sikerül, valamikor én is elrontom, viszont ehhez senkinek semmi köze, csak a családomnak és a feleségemnek” – mondta Gáspár Laci az élő bejelentkezésben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felesége szerint mély a szerelmük

Gáspár Laci felesége, Niki sem maradt csendben: az Instagramján tett közzé bensőséges és intim vallomást arról, hogy mennyire mély és intenzív az ő szerelmük. Gáspár Niki a közösségi oldalán azt írta, utalva ezzel a hűségre és az elhivatottságra, hogy minden ember maga határozza meg, mi az, ami állandó az életben, és mi az, ami akkor is létezik, ha az új jön, és a régi megy.

Rendőröket hívtak rájuk

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy hangos zene verte fel Dunakeszi éjszakájának a csendjét, és valamelyik szomszéd úgy gondolta, hogy Gáspár Laciéktól jöhet. Rendőröket hívott, de az énekes családja békésen pihent, máshonnan jött a zaj, a művész felháborodott az intézkedésen.

A család aludt, az énekes dolgozott

„Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam!” – írta Facebook-oldalán Gáspár Laci.

Kiakadt a zenész

„23:00 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet! Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!”

Aztán odasétált a hangoskodó

Miközben a rendőrök Laci feleségével voltak elfoglalva a kapuban, megjelent az a szomszéd is, akinél valóban hangosan szólt a zene és mondta is a hatóság embereinek, hogy nála ment a hangoskodás.

Az adatokat akkor is fel akarták venni

A rendőrök mégis Laci feleségének adatait rögzítették – minden bizonnyal azért, mert a bejelentő kifejezetten Gáspárékra hívta ki őket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gáspár Laci. Fotó: Youtube.