Súlyos baleset történt Budán, a Bartók Béla úton csütörtök este. Egy férfi óvatosan ment be a kereszteződésbe, hiszen tudta, hogy veszélyes. Nem tudott eléggé óvatos lenni, egy Suzuki fékezés nélkül átrongyolt a piroson. Csúnya vége lett az ütközésnek.

Veszélyes kereszteződés

Egy fiatal férfi és fiatal hölgy utasa egy ezüst színű Mercedes C180-assal ment az újbudai Bartók Béla úton a Kosztolányi Dezső tér felé. A Tétényi úti jelzőlámpás csomóponthoz érve az autót vezető fiatalember elmondása szerint kétszer is ellenőrizte, milyen színt mutat a lámpa, mivel tudta, hogy ez egy veszélyes kereszteződés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan megérkeztek a mentők

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Piroson átrongyolt a Suzuki

Miután zöldet mutatott a lámpa, bement a csomópontba, de észlelte, hogy bal kéz felől, a Karolina útról egy sötét színű Suzuki Vitara tempósan közeledik, noha abból az irányból elvileg piros van, a többi jármű nem is mozog. Ettől a ténytől úgy megijedt, hogy balra rántotta a kormányt, így szemből ütközött az éppen odaérkező Suzukival.

Roncsok a kereszteződésben

Megsérült a Suzuki sofőrje

A fiatal pár nem sérült meg a balesetben, sőt, a Mercedes is mozgásképes maradt, a Suzukiban egyedül ülő nő viszont, bár be volt kötve, komolyabban megsérült, őt a mentőszolgálat szakemberei hőtartó fóliába helyezték, majd szirénázva szállították kórházba.

A Merci nem nagyon tört össze

Forgalmi fennakadás

A fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak a karambolhoz, áramtalanították a járműveket, majd a járdára tolták a villamossíneken ragadt, roncsolódott Suzukit. A baleset következtében bő egy órán keresztül a 19-es és a 49-es villamos helyett pótlóbusz közlekedett Kelenföld vasútállomás M és a Móricz Zsigmond körtér M megállók között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Suzuki jobb eleje szinte szétszakadt

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.