Húsvét vasárnap több baleset történt Budapesten és az agglomerációban. A mentőhelikopterek ma két településen is leszálltak, hogy a bajba jutottak segítségére siessenek. Nagy karambol volt Csobánkán, Csepelen és Solymáron. Két baleset az alkohol miatt történt. Hát nincs húsvét piás vezetés nélkül?

Ittas vezetés

Peugeot-val haladt egy ittas sofőr a megengedett sebességnél gyorsabban Csobánka főútján Pomáz felé, amikor egy vele azonos irányban haladó motorost utolért a Garázs köznél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Motornak csapódott

A sebesség és az alkoholos befolyás miatt nem tudott megállnia Peugeot és hátulról a motornak csapódott, majd métereken keresztül tolta maga előtt, miközben a motor mély karcolást húzott az aszfaltba.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Lezárták az utat Csobánkán

Lerepült a motoros

A motor közben egy parkoló autónak is nekicsapódott, a motoros pedig lerepült. Az egyik motorost mentőhelikopter, a másikat mentoauto szállította kórházba, mindketten súlyosan megsérültek.

Mentőhelikopter Solymáron

Hétfő délelőtt a 10-es út másik oldalán fekvő Solymáron is súlyos baleset történt, oda is egy sárga mentőhelikopter érkezett, hogy a sérültet kórházba vigye.

Fának csapódott

Közben Csepelen a Szent István úton, a Keselyű utcánál a fának csapódott egy Citroen. Az autót egy középkorú nő vezette, a mentés során végig eszméleténél volt.

Helyszínelők Csepelen

Forrás: baleset-info.hu

Piás lehetett a sofőr

A baleset-info.hu úgy tudja, hogy a nő alkoholt ivott a vezetés előtt. A mentés idejére lezárták az utcát a forgalom elől. Miután kiemelték az autóból mentővel kórházba szállították. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem sok maradt az autó elejéből

Forrás: baleset-info.hu

Kiemelt kép: A csobánkai balesetnél készült helyszíni felvétel – fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián