Az ablakon akart bemászni szállodai szobájába Rogán Cecília esküvőjének egyik vendége. Ekkor érte baleset a teniszezőt, jelenleg rendkívül súlyos állapotban van.

Pénteken házasodott újra Rogán Antal volt felesége, ezt követően történt a baleset.

Múlt pénteken házasodott össze Rogán-Gaál Cecília (aki tavaly novemberben vált el Rogán Antaltól, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjétől)  és Szendrei Dániel, a jelenleg első számú magyar teniszező, Balázs Attila személyi edzője.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A 24.hu azt írja, a lagzit Tihanyban tartották, Mészáros Lőrinc egyik éttermében, az eseményen pedig a hazai teniszélet több ismert alakja is részt vett. Köztük a 30 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszező is, Borsos Attila és Szabó Edina korábbi válogatott kézilabdázók fia, aki egy ideje sportpszichológusként dolgozott.

A 24.hu hivatalosan meg nem erősített információja szerint Borsos az esküvő után a tihanyi szállásra hazaérve azzal szembesült, hogy a lagzi helyszínén felejtették a kulcsot. A barátnője visszament a kulcsért, de közben Borsos valószínűleg megpróbált bemászni az első emeleti szobába, de leesett, a barátnője talált rá.

A lap szerint a férfi állapota súlyos, Budapesten ápolják kórházban, és a következő 72 óra dönti el a sorsát.

A baleset körülményeiről és a sérült állapotáról megkérdezték az Országos Mentőszolgálatot, de nem adtak tájékoztatást. Keresték a rendőrséget is, kérdéseikre a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ezt írta: a július 25-én hajnalban egy tihanyi szálláshelynél történt baleset kapcsán idegenkezűségre és kábítószer-fogyasztásra utaló adat nem merült fel a helyszínen, így rendőri eljárás nem indult.

Kiemelt kép: illusztráció