Súlyos baleset történt az M7-es autópályán, Siófok térségében. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Újpesten villamossal karambolózott egy autós.

Összeütközött egy kamion és egy kisteherautó hétfő kora délelőtt az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a sztráda 98-as kilométerénél.

A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Villamossal ütközött össze egy személyautó Budapest 4. kerületében, a Görgey Artúr úton, a Závodkszy Zoltán utcai kereszteződés közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Összeütközött három személyautó hétfő kora délelőtt Pest megyében, az Üllő és Ócsa közötti úton. A balesethez Monorról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel az M7-en történt balesetről. Belső kép: villamossal ütközött egy autós Újpesten – Forrás: Facebook/Balestinfo