Baleset történt az Operettszínházban, a Hegedűs a Háztetőn című darab főpróbáján, az eset során többen is megsérültek.

A főpróbán történt a baleset

Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a baleset az előadás múlt heti főpróbáján történt. A színház arról tájékoztatta a lapot, hogy egy, a forgószínpadról ledőlő díszletelem megsebesítette a balettkar két táncosát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az Operettszínházban történt a sajnálatos eset

Fotó: Wikipédia

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egyikük súlyosabban sérült

Egyikük könnyebb, másikuk súlyosabb sérülést szenvedett, orvosi tanácsra jelenleg fűzőt visel.

A forgószínpadról dőlt le egy díszletelem

Fotó: Wikipédia

Szakszerű ellátás

A színház arról is tájékoztatta a lapot, hogy mindkét sérült, azonnali, szakszerű ellátásban részesült, melyről a baleset idején is a helyszínen tartózkodó Kiss-B. Atilla, az Operettszínház főigazgatója személyesen gondoskodott.

Kielégítő a sérültek állapota

A főigazgató azóta is napi kapcsolatban áll a sérültekkel, szerencsére mindkettőjük állapota kielégítő. A baleset nem akadályozta sem az előadás bemutatóját, sem a további próbafolyamatot, sem az Operettszínház működését.

Ez is érdekelhet:

Vizsgálóbizottság

Az esetről a Blikk is beszámolt, a színház írásban válaszolt az esettel kapcsolatos kérdéseikre. Mint azt közleményükben írják „A sérültek ellátását követően a teátrum vezetése azonnal vizsgálóbizottság felállítását rendelte el dr. Gulyás Richárd, a Budapesti Operettszínház ügyvezető igazgatójának vezetésével, vezetői szinten az érintett területek legszélesebb körének bevonásával.”

Ez is érdekelhet:

Kié a felelősség?

A felelősség megállapításának céljából elrendelt vizsgálat jelenleg is folyamatban van, annak lezárultáig nem áll módunkban további információt nyújtani. A baleset érintettjeitől nem rendelkezünk engedéllyel nevük nyilvánosságra hozatalához” – közölték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Operettszínház – Forrás: jegy.hu