Fának ütközött egy személyautó az M3-as bevezető szakaszán, a Kassai térnél, nem sokkal éjfél előtt – számolt be róla Katasztrófavédelem honlapja.

Nagy sebességgel jött a Hyundai

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is volt, aki elmondta szerda este egy Hyundai Getz három személlyel sietett befelé az M3-as bevezető szakaszán, nagy sebességgel, bőven a megengedett 70 kilométer per óra fölött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megcsúszott

Az Ógyalla tér magasságában, ahol a Nagy Lajos király úti felüljáróról le lehet kanyarodni a bevezetőre, de még a besoroló sáv előtt valamiért megcsúszott a Hyundai, jobbra lesodródott, nekiment az ott található füves terület szegélyének, majd ezen a területen keresztül hajtva kidöntött egy jelzőtáblát. Közben megpördülve csúszott tovább.

Helyszíni felvétel:

Akkor ért oda az Opel

A lehajtó ágon épp akkor ért oda egy Opel Vivaro mikrobusz hat utassal, amely rá akart kanyarodni az M3-asra a főváros centruma felé. Már a gyorsító sávban haladt, amikor a pörgésben lévő Hyundai a jobb oldalával nekicsapódott a furgon bal hátsó sarkának, majd tovább csúszott. A Getz sofőrje visszarántotta a kormányt, ettől a jármű újból letért jobbra az útról, felhajtott a felüljáró és a lehajtó közötti füves-fás rézsűre, végül egy fának csapódva tudott megállni.

Ivott a sofőr

A Hyundai vezetőjénél a helyszínen végzett légalkoholos mérés pozitív eredményt hozott (még jó), így vérvételre kórházba szállították, egyébként pedig ő csak könnyebben sérült. A jobb oldali utasok már nem úszták meg ennyivel, sajnos mindketten beszorultak, a jobb hátsó hölgynek a lába annyira, hogy le kellett vágni az ajtót mellette, csak így tudták a fővárosi hivatásos tűzoltók kiszabadítani őt, de a jobb első utast is csak az ajtó felfeszítésével tudták kiemelni a roncsból.

Fotó a helyszínről:

Használták a biztonsági öveket

Mindhárman használták a biztonsági öveiket, de a két jobboldali utas így is súlyosan sérült a nagy erejű becsapódás hatására. A furgonban utazó öt utas (nők és gyerekek), valamint a férfi sofőr nem sérült meg a baleset során. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G. K. / K. A.