Előzés közben rohant egy motoros egy személyautóba Vecsésen vasárnap délután. A motoros olyan súlyos megsérült, hogy a mentő már a helyszínen többször újraélesztették. A motorkerékpár kigyulladt, a környék lakói kezdték meg az oltást. Tegnap Bujon, egy 35 éves nyíregyházi férfi szenvedett halálos motorbalesetet.

Baleset Vecsésen

Személykocsi és motorkerékpár rohant egymásba Vecsésen, a Fő úton. A kétkerekű jármű ki is gyulladt. A balesethez a főváros tizenkilencedik kerületének hivatásos tűzoltói vonultak. A raj eloltotta a teljes terjedelmében égő motort. A helyszínre mentő is érkezett. A baleset akadályozza a 4-es főút forgalmát.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A betonon csúszott

A szemtanúk elmondása szerint a férfi hosszú métereket repült előre, a sisakja pedig eközben leesett a fejéről. Motorja is eldőlt az ütközés után, és közel ötven métert csúszott előre a betonon, majd kigyulladt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kigyulladt a motor

Forrás: Facebook/Vecsésiek egymás közt

Kigyulladt a motor

A környező családi házakból azonnal többen is odarohantak segíteni, míg a nagy lángokkal égő motorhoz egy arra járó busz sofőrje szaladt oda poroltóval, hogy elfojtsa az egyre nagyobb lángokat. „Egy pillanat alatt lángokban állt az egész motor” – mondta a Borsnak egy szemtanú.

Életveszélyes állapotban van a motoros

A mentősök eközben a súlyosan sérült motorost látták el: a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. A motoros olyan súlyos állapotban van, hogy már a helyszínen többször is újra kellett éleszteni.

Ezzel az autóval ütközött a motoros

Forrás: Facebook/Vecsésiek egymás közt

Előzés közben ütközött

Egy szemtanú szerint a motoros előzés közben rohant bele a fehér Renault-ba. A körülményeket a rendőrség fogja tisztázni, ők jelenleg is a helyszínen vannak.

Baleset Bujnál

Szombaton, a buji  temetőnél egy motoros lesodródott az útról, majd a kerítésnek csapódott. A férfi az ütközés erejétől lerepült a motorról és nekicsapódott egy gránit sírkő oldalának.

Meghalt a motoros

A balesetet észlelte egy arra haladó autós, aki azonnal a férfi segítségére sietett, próbálta újraéleszteni és a saját pólójával a vérzést elállítani. Azonban a férfi súlyos fejsérülése az élettel ellentétes volt, a helyszínen meghalt.

Fékezés nélkül csapódott a kerítésnek

A motoros Nyíregyháza felől érkezett a település határához, ahol egy elnyújtott balos kanyar van. A 35 éves férfi, egy szakaszon még az úttesten haladt, majd az ívet elhagyva jobbra sodródva csapódott a kerítésnek. Féknyomot nem rögzítettek a szakértők. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség – írja a frissmedia.hu.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Facebook/Vecsésiek egymás közt